Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Memurlar Derneği Kızılay’ı Ziyaret Etti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2013 - 15:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Memurlar Derneği Kızılay’ı Ziyaret Etti

Kızılay Haftası dolayısıyla NEVMEDER Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz GÜLEN’i makamında ziyaret ederek haftalarını kutladı. Ziyarette, NEVMEDER Başkanı Şener Çatal,  gerek Türkiye’nin kan ihtiyacını karşılamak, gerekse yoksullar ve ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Türk Kızılay’ını takip ettiklerini belirterek, Kızılay’ın başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine de büyük destek verdiklerini belirten Başkan Çatal, Kızılay ile birlikte “ Bir Kan, Üç Can” sloganı ile Kan Bağış Kampanyası düzenlemeyi planladıklarını, verilen her 1 Ünite kandan 3 ürün elde edilip, 3 ayrı kişiye hayat verildiğini vurguladı. Başkan Çatal kan vermenin insan sağlığı açısından da çok önemli olduğunu ve herkesin düzenli olarak yılda 3 kez kan vermesi gerektiğini söyledi. Kızılay’ın insanların yararına çalışan yardım kuruluşu olduğunu belirten Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Türk Kızılay’ının gerek Ülke çapında gerekse Nevşehir İl genelindeki yardım faaliyetlerinden bahsetti. Kızılay’ın tüm kurumlarda kan bağışı konusunda çalışma yaptığına değinen Başkan Gülen, kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu belirtti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, ziyaretleri için NEVMEDER Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kızılay Haftası dolayısıyla NEVMEDER Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz GÜLEN’i makamında ziyaret ederek haftalarını kutladı. Ziyarette, NEVMEDER Başkanı Şener Çatal,  gerek Türkiye’nin kan ihtiyacını karşılamak, gerekse yoksullar ve ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Türk Kızılay’ını takip ettiklerini belirterek, Kızılay’ın başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine de büyük destek verdiklerini belirten Başkan Çatal, Kızılay ile birlikte “ Bir Kan, Üç Can” sloganı ile Kan Bağış Kampanyası düzenlemeyi planladıklarını, verilen her 1 Ünite kandan 3 ürün elde edilip, 3 ayrı kişiye hayat verildiğini vurguladı. Başkan Çatal kan vermenin insan sağlığı açısından da çok önemli olduğunu ve herkesin düzenli olarak yılda 3 kez kan vermesi gerektiğini söyledi.
Kızılay’ın insanların yararına çalışan yardım kuruluşu olduğunu belirten Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Türk Kızılay’ının gerek Ülke çapında gerekse Nevşehir İl genelindeki yardım faaliyetlerinden bahsetti. Kızılay’ın tüm kurumlarda kan bağışı konusunda çalışma yaptığına değinen Başkan Gülen, kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu belirtti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, ziyaretleri için NEVMEDER Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.