MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP'de Görevden Alınmalar Neden Oluyor ?

SİYASET 04.01.2017 - 19:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP'de Görevden Alınmalar Neden Oluyor ?

Lale Haber sordu Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya görevden alınmaları açıkladı.
Lale Haber sordu Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya görevden alınmaları açıkladı.   - Gülşehir İlçe Başkanı Neden Görevden Alındı ?   Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Abdullah Ergen ve yönetiminin neden görevden alındığına ilişkin soruya; Nevşehir’de MHP’de yaşanan kongre süreci oldu. Geçmiş dönemde Nevşehir’de 6 üst kurul delegemiz var bu 6 üst kurul delegemiz Meral Akşener’e imza vererek kongre sürecinde yanında bulundular artı bu şekilde alınan bir karar ile de Genel Merkezimizi dava ettiler. 16 il davacı oldu biriside Nevşehir’di. Genel Merkezinde yaptığımız iştişareler sonucu bu dava açan arkadaşların yönetim nezninde görev almamaları kararında bulundu.  Bu sebeple daha önce Derinkuyu, Merkez ilçe ve Kozaklı teşkilatımıza atama yapılmıştı. Abdullah Ergen’de üst kurul delegemiz bu konuda görüşmelerimiz oldu. Bu hafta içerisinde Genel Merkezimizin aldığı bir karar ile Gülşehir İlçe teşkilatı yönetimi fesih edildi yine Genel Merkezimizin takdiri ile yeni yönetimimiz atandı. Gülşehir ilçesinde devir teslim oldu. İnşallah yeni yönetim başarılı olacaktır. Bu vesile ile yeni görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. dedi.   -Eski Gülşehir MHP İlçe Yönetimi ile aranızda kırgınlık var mı ?   Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya bu soruya ise; Abdullah Ergen Uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmiş birisi olarak partimiz adına Gülşehir'de başarılı çalışmalara imza atmıştır bu nedenle kendisi ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum herhangi bir kırgınlığımız yoktur.'' dedi.  
Lale Haber sordu Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya görevden alınmaları açıkladı.

Lale Haber sordu Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya görevden alınmaları açıkladı.

 

- Gülşehir İlçe Başkanı Neden Görevden Alındı ?

 

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Abdullah Ergen ve yönetiminin neden görevden alındığına ilişkin soruya; Nevşehir’de MHP’de yaşanan kongre süreci oldu. Geçmiş dönemde Nevşehir’de 6 üst kurul delegemiz var bu 6 üst kurul delegemiz Meral Akşener’e imza vererek kongre sürecinde yanında bulundular artı bu şekilde alınan bir karar ile de Genel Merkezimizi dava ettiler. 16 il davacı oldu biriside Nevşehir’di. Genel Merkezinde yaptığımız iştişareler sonucu bu dava açan arkadaşların yönetim nezninde görev almamaları kararında bulundu.  Bu sebeple daha önce Derinkuyu, Merkez ilçe ve Kozaklı teşkilatımıza atama yapılmıştı. Abdullah Ergen’de üst kurul delegemiz bu konuda görüşmelerimiz oldu. Bu hafta içerisinde Genel Merkezimizin aldığı bir karar ile Gülşehir İlçe teşkilatı yönetimi fesih edildi yine Genel Merkezimizin takdiri ile yeni yönetimimiz atandı. Gülşehir ilçesinde devir teslim oldu. İnşallah yeni yönetim başarılı olacaktır. Bu vesile ile yeni görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. dedi.

 

-Eski Gülşehir MHP İlçe Yönetimi ile aranızda kırgınlık var mı ?

 

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya bu soruya ise; Abdullah Ergen Uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmiş birisi olarak partimiz adına Gülşehir'de başarılı çalışmalara imza atmıştır bu nedenle kendisi ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum herhangi bir kırgınlığımız yoktur.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.