MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP'de Varol Tamam mı Devam mı Diyecek !

SİYASET 16.05.2017 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP'de Varol Tamam mı Devam mı Diyecek !

ÖZEL HABER - 21 Mayıs 2017 Pazar günü MHP İl Başkanlığı seçimi yapılacak olup bu seçimlerde il başkanı ve yönetiminin kim olacağı HAREKET’e Gönül Verenler tarafından merak ediliyor.
ÖZEL HABER - 21 Mayıs 2017 Pazar günü MHP İl Başkanlığı seçimi yapılacak olup bu seçimlerde il başkanı ve yönetiminin kim olacağı HAREKET’e Gönül Verenler tarafından merak ediliyor.     2014 yılında MHP’de Nevşehir Belediye Başkanı adayı olup Nevşehir’de yerel seçimlerde MHP tarihinde en fazla oy alan ve  daha sonra 07 Haziranda MHP 25. Dönem Milletvekili adayı olan ve meclise giren Mehmet Varol Nevşehir ilinde MHP’nin bayrağının asla yere düşürmeden girdiği her seçimde başarılar elde etti.   Son zamanlar Türkiye genelinde MHP ve Ülkücü camiada bölünmeler ve kısır tartışmalar gündem hiç düşmüyor.   Nevşehir ilinde muhalefet partilerin güçlü olmasını düşünen halk Muhalefetin sesini daha güçlü duyurması ve güçlü il yönetimleri olması gerektiğini söyleyerek muhalefet partilerinde il başkanı ve yönetimindeki isimleri ?  Genel Kurultay delegelerinin kim olacağını ?   MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi istemeyen kişilerin Genel Kurultay Delegesi olup olmayacağını merak ediyor.     Nevşehir’de 21 Mayıs 2017 Pazar günü Olağan Genel Kurulu yapılacak olan İl Başkanlığı seçimlerinde şu ana kadar mevcut MHP İl Başkanı İlhan Kaya aday olduğunu açıklamıştı.   MHP siyasi kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ; MHP İl yönetimin çalışmalarını yetersiz bulan, Nevşehir MHP’nin daha aktif , birleştirici ve çözüm bulucu yönden temsil edilmesini isteyen ülkücüler MHP’yi birleştiren bir isim olarak Mehmet Varol’u bu zor durumda göreve davet ediyorlar.   Nevşehir’de MHP’nin bayrağını daha yükseklere taşımak için Milliyetçi hareketin her zor zamanında aday olmaktan çekinmeyen bir siyasetçi olan Nevşehir 25. Dönem Milletvekili olan Mehmet Varol, bu davete icap edecek mi ?   Nevşehir’de HAREKET’in bayrağını tekrar sahiplenecek mi ?    
ÖZEL HABER - 21 Mayıs 2017 Pazar günü MHP İl Başkanlığı seçimi yapılacak olup bu seçimlerde il başkanı ve yönetiminin kim olacağı HAREKET’e Gönül Verenler tarafından merak ediliyor.

ÖZEL HABER - 21 Mayıs 2017 Pazar günü MHP İl Başkanlığı seçimi yapılacak olup bu seçimlerde il başkanı ve yönetiminin kim olacağı HAREKET’e Gönül Verenler tarafından merak ediliyor.  

 

2014 yılında MHP’de Nevşehir Belediye Başkanı adayı olup Nevşehir’de yerel seçimlerde MHP tarihinde en fazla oy alan ve  daha sonra 07 Haziranda MHP 25. Dönem Milletvekili adayı olan ve meclise giren Mehmet Varol Nevşehir ilinde MHP’nin bayrağının asla yere düşürmeden girdiği her seçimde başarılar elde etti.

 

Son zamanlar Türkiye genelinde MHP ve Ülkücü camiada bölünmeler ve kısır tartışmalar gündem hiç düşmüyor.

 

Nevşehir ilinde muhalefet partilerin güçlü olmasını düşünen halk Muhalefetin sesini daha güçlü duyurması ve güçlü il yönetimleri olması gerektiğini söyleyerek muhalefet partilerinde il başkanı ve yönetimindeki isimleri ?  Genel Kurultay delegelerinin kim olacağını ?

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi istemeyen kişilerin Genel Kurultay Delegesi olup olmayacağını merak ediyor.  

 

Nevşehir’de 21 Mayıs 2017 Pazar günü Olağan Genel Kurulu yapılacak olan İl Başkanlığı seçimlerinde şu ana kadar mevcut MHP İl Başkanı İlhan Kaya aday olduğunu açıklamıştı.

 

MHP siyasi kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ; MHP İl yönetimin çalışmalarını yetersiz bulan, Nevşehir MHP’nin daha aktif , birleştirici ve çözüm bulucu yönden temsil edilmesini isteyen ülkücüler MHP’yi birleştiren bir isim olarak Mehmet Varol’u bu zor durumda göreve davet ediyorlar.

 

Nevşehir’de MHP’nin bayrağını daha yükseklere taşımak için Milliyetçi hareketin her zor zamanında aday olmaktan çekinmeyen bir siyasetçi olan Nevşehir 25. Dönem Milletvekili olan Mehmet Varol, bu davete icap edecek mi ?

 

Nevşehir’de HAREKET’in bayrağını tekrar sahiplenecek mi ?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.