Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP'den Kan Vermeye Çağrı !

SİYASET 08.12.2016 - 10:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP'den Kan Vermeye Çağrı !

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Nevşehir İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, "Kan Ver Can Ver" sloganlı kan bağışı kampanyası düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Nevşehir İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, "Kan Ver Can Ver" sloganlı kan bağışı kampanyası düzenledi.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamada ; Ülkemizde şehitlerimiz her gün gelmeye devam ediyor. Bizde bu günlerde ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde kan bağış kampanyası düzenlemeye karar verdik. Biz de bu değirmene bir damla su taşımak adına bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Bu kampanyaya destek verecek olan bütün vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.     İşte Kan Bağışı yapılacak Yer ;   Tarih   :  08.12.2016(Perşembe)10.00-16.00 Yer     :  Nevşehir Ülkü Ocakları 1.kat Fırat Çakıroğlu Konferans Salonu  
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Nevşehir İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, "Kan Ver Can Ver" sloganlı kan bağışı kampanyası düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Nevşehir İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, "Kan Ver Can Ver" sloganlı kan bağışı kampanyası düzenledi.

 


MHP İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamada ; Ülkemizde şehitlerimiz her gün gelmeye devam ediyor. Bizde bu günlerde ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde kan bağış kampanyası düzenlemeye karar verdik. Biz de bu değirmene bir damla su taşımak adına bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Bu kampanyaya destek verecek olan bütün vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

İşte Kan Bağışı yapılacak Yer ;

 

Tarih   :  08.12.2016(Perşembe)10.00-16.00

Yer     :  Nevşehir Ülkü Ocakları 1.kat Fırat Çakıroğlu Konferans Salonu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.