Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP'den Sert FETÖ Açıklaması

SİYASET 13.10.2016 - 18:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP'den Sert FETÖ Açıklaması

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya , Nevşehir gündemindeki FETÖ/PYD operasyonları ve açığa alınan memurlar hakkında bir açıklamada bulundu.
Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya , Nevşehir gündemindeki FETÖ/PYD operasyonları ve açığa alınan memurlar hakkında bir açıklamada bulundu.    Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya yazılı yaptığı açıklamasında ; 15 temmuzdan bu yana devlet için de fetö/pdy yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlara MHP olarak açık ve haklı desteğimizi verdiğimiz herkesin malumudur.     Devletimizin bekası için terörle mücadele için gerekli tüm adımların atılması yönün de yol gösterdiğimiz ve hukukun üstünlüğüne bağlı kaldığımız da kamuoyun da açıkça görülmüştür.         Elbette ülkemizin son dönem de yaşadığı alçak darbe girşimi dahil tüm terör örgütleri ile mücadelesi meşakatli dir. Ancak fetö operasyonların da açığa almaların, gözaltıların, tutuklamaların amacını aşmaya başladığı fetönün siyasi ayağının çözülmemesinden dolayı hatalı görevden almalar olduğu görülmektedir. fetö operasyonların da işin sulandırılmaya çalışıldığı, kripto fetöcülerin hala mevcut görev de olmalarından dolayı kargaşa yaratılmaya çalışıldığı açıkça ortadadır. Kurulduğundan bu yana ülke ve millet menfaatini en üstte tutmuş olan mhp bu günden sonrada aynı çizgisin de devletinin ve miletinin yanında olacaktır. Bilinmelidir ki mhp bu kargaşa ortamında fırsatçılık yapanları, bu ortam da ülkücüleri asılsız suçlamalarla yıldırmaya çalışanları iyi bilmekte ve takip etmektedir. Yine bilinmelidir ki mhp asla bunlara taviz vermeyecek hukuk çerçevesin de mücadelesine devam edecektir. Yenikapı ruhunun bozulmaması için azami çaba sarfeden mhp, bunu suistimal etmeye çalışanlara meydan vermeyecek ve devlet bekası için üstüne düşen tüm görevlerini yerine getirecektir.       Hükümet ve devlet yönetimini elin de tutanların azami hassasiyet göstermeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, bir an önce suçlu suçsuz ayrımının yapılarak ülkemizin bu beladan kurtulması gerektiğini belirtiyoruz. Fetö ve pkk terör örgülerinin siyasi ayaklarının bir an önce gün yüzüne çıkararak gerekli adımların atılmasını bekliyoruz. MHP buradadır vatanının ve milletinin hizmetindedir. MHP’in yıpratmaya ve kararlılığından geri attırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Tüm bu kaygılarımızın bir an evvel bertaraf edilmesini bekliyor bir an önce ülkemizin terör belasından kurtulmasını temenni ediyoruz… diye konuştu. 
Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya , Nevşehir gündemindeki FETÖ/PYD operasyonları ve açığa alınan memurlar hakkında bir açıklamada bulundu.

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya , Nevşehir gündemindeki FETÖ/PYD operasyonları ve açığa alınan memurlar hakkında bir açıklamada bulundu. 

 

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya yazılı yaptığı açıklamasında ; 15 temmuzdan bu yana devlet için de fetö/pdy yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlara MHP olarak açık ve haklı desteğimizi verdiğimiz herkesin malumudur.

 

 

Devletimizin bekası için terörle mücadele için gerekli tüm adımların atılması yönün de yol gösterdiğimiz ve hukukun üstünlüğüne bağlı kaldığımız da kamuoyun da açıkça görülmüştür.

 

 

 

 

Elbette ülkemizin son dönem de yaşadığı alçak darbe girşimi dahil tüm terör örgütleri ile mücadelesi meşakatli dir. Ancak fetö operasyonların da açığa almaların, gözaltıların, tutuklamaların amacını aşmaya başladığı fetönün siyasi ayağının çözülmemesinden dolayı hatalı görevden almalar olduğu görülmektedir. fetö operasyonların da işin sulandırılmaya çalışıldığı, kripto fetöcülerin hala mevcut görev de olmalarından dolayı kargaşa yaratılmaya çalışıldığı açıkça ortadadır. Kurulduğundan bu yana ülke ve millet menfaatini en üstte tutmuş olan mhp bu günden sonrada aynı çizgisin de devletinin ve miletinin yanında olacaktır. Bilinmelidir ki mhp bu kargaşa ortamında fırsatçılık yapanları, bu ortam da ülkücüleri asılsız suçlamalarla yıldırmaya çalışanları iyi bilmekte ve takip etmektedir. Yine bilinmelidir ki mhp asla bunlara taviz vermeyecek hukuk çerçevesin de mücadelesine devam edecektir. Yenikapı ruhunun bozulmaması için azami çaba sarfeden mhp, bunu suistimal etmeye çalışanlara meydan vermeyecek ve devlet bekası için üstüne düşen tüm görevlerini yerine getirecektir.

 

 

 

Hükümet ve devlet yönetimini elin de tutanların azami hassasiyet göstermeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, bir an önce suçlu suçsuz ayrımının yapılarak ülkemizin bu beladan kurtulması gerektiğini belirtiyoruz. Fetö ve pkk terör örgülerinin siyasi ayaklarının bir an önce gün yüzüne çıkararak gerekli adımların atılmasını bekliyoruz. MHP buradadır vatanının ve milletinin hizmetindedir. MHP’in yıpratmaya ve kararlılığından geri attırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Tüm bu kaygılarımızın bir an evvel bertaraf edilmesini bekliyor bir an önce ülkemizin terör belasından kurtulmasını temenni ediyoruz… diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.