Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP İl Başkanı Adayı Açıklamalarda Bulundu

SİYASET 19.05.2017 - 22:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP İl Başkanı Adayı Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek olan Nevşehir İl Kongresi’nde adaylığını açıklayan Yahya Leblebici, “Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek olan Nevşehir İl Kongresi’nde adaylığını açıklayan Yahya Leblebici, “Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız” dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından, gözler il kongresine çevrildi.   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz haftalarda aldığı kararla, 41 il kongresinin 21 Mayıs 2017’de yapılması kararlaştırıldı.   Nevşehir’de de bu kapsamda 21 Mayıs’ta MHP İl Kongresi gerçekleştirilecek.   Bu kapsamda MHP İl Başkanlığı’na beklenen adaylık açıklamaları da gelmeye başladı. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı’nda ve MHP İl Teşkilatı’nda bir çok görevlerde bulunan Yahya Leblebici, MHP İl Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde aday oldu.   Leblebici yaptığı açıklamada, MHP’nin Nevşehir’de daha güçlü olması, MHP camiasının bir ve beraber olması için aday olduğunu belirterek, şunları söyledi, “Değerli dava arkadaşlarım sevgili ülküdaşlar; Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in öncülük ettiği ve devamında 16 Nisan’da yaşanan referandum; Türkiye’miz ve Nevşehir’imiz adına önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bilindiği üzere hükümet sistemi değişmiştir. Bu sisteme kayıtsız kalmak, anlamamak mümkün olmayacaktır. Bu minvalde Nevşehir’imizde başta kaliteli ve etik, sonrasında kişiler ve kurumlar üstü siyaset çalışmalarının yapılması kaçınılmaz bir gereklilik olmuştur. 16 Nisan öncesi liderimizin bir televizyon programında söylemiş olduğu, “Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlamak zordur, anlatmak daha da zordur, yorumlamak neredeyse imkansızdır” cümlesine istinaden biz de öz evlatları olarak diyoruz ki; Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve liderimizi anladık, anlıyoruz. Anlatmaya da yeminliyiz. 21 Mayıs 2017 günü 41 İlimizde yapılacak olan İl kongreleri arasında Nevşehir’imizde bulunmaktadır. Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız. Birliğimiz adına; Davamız adına; Mensubiyetiyle şeref duyduğum partimizin Nevşehir İl Başkanlığı’na adaylığımı geçtiğimiz günlerde açıkladım. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in de başkanlık adaylığı konusunda bilgisi vardır. MYK Üyeleri tarafından da sosyal medyada bu konular hakkında paylaşımlarda bulunmuşlardır. Liderimizin sanki bir adayı varmış gibi söylemler etik ve gerçek değildir. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin değerli ahlak abidelerine ve Nevşehir kamuoyuna saygıyla arz ediyorum. Allah bizleri çıktığımız bu yolda utandırmasın.” diye konuştu.    
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek olan Nevşehir İl Kongresi’nde adaylığını açıklayan Yahya Leblebici, “Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek olan Nevşehir İl Kongresi’nde adaylığını açıklayan Yahya Leblebici, “Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından, gözler il kongresine çevrildi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz haftalarda aldığı kararla, 41 il kongresinin 21 Mayıs 2017’de yapılması kararlaştırıldı.

 

Nevşehir’de de bu kapsamda 21 Mayıs’ta MHP İl Kongresi gerçekleştirilecek.

 

Bu kapsamda MHP İl Başkanlığı’na beklenen adaylık açıklamaları da gelmeye başladı. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı’nda ve MHP İl Teşkilatı’nda bir çok görevlerde bulunan Yahya Leblebici, MHP İl Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde aday oldu.

 

Leblebici yaptığı açıklamada, MHP’nin Nevşehir’de daha güçlü olması, MHP camiasının bir ve beraber olması için aday olduğunu belirterek, şunları söyledi, “Değerli dava arkadaşlarım sevgili ülküdaşlar; Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in öncülük ettiği ve devamında 16 Nisan’da yaşanan referandum; Türkiye’miz ve Nevşehir’imiz adına önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bilindiği üzere hükümet sistemi değişmiştir. Bu sisteme kayıtsız kalmak, anlamamak mümkün olmayacaktır. Bu minvalde Nevşehir’imizde başta kaliteli ve etik, sonrasında kişiler ve kurumlar üstü siyaset çalışmalarının yapılması kaçınılmaz bir gereklilik olmuştur. 16 Nisan öncesi liderimizin bir televizyon programında söylemiş olduğu, “Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlamak zordur, anlatmak daha da zordur, yorumlamak neredeyse imkansızdır” cümlesine istinaden biz de öz evlatları olarak diyoruz ki; Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve liderimizi anladık, anlıyoruz. Anlatmaya da yeminliyiz. 21 Mayıs 2017 günü 41 İlimizde yapılacak olan İl kongreleri arasında Nevşehir’imizde bulunmaktadır. Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız. Birliğimiz adına; Davamız adına; Mensubiyetiyle şeref duyduğum partimizin Nevşehir İl Başkanlığı’na adaylığımı geçtiğimiz günlerde açıkladım. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in de başkanlık adaylığı konusunda bilgisi vardır. MYK Üyeleri tarafından da sosyal medyada bu konular hakkında paylaşımlarda bulunmuşlardır. Liderimizin sanki bir adayı varmış gibi söylemler etik ve gerçek değildir. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin değerli ahlak abidelerine ve Nevşehir kamuoyuna saygıyla arz ediyorum. Allah bizleri çıktığımız bu yolda utandırmasın.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.