Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP İl Başkanı Kaya'dan Nevruz Bayramı Mesajı

SİYASET 21.03.2017 - 17:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP İl Başkanı Kaya'dan Nevruz Bayramı Mesajı

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya Nevruz Bayramı Münasebeti İle Mesaj Yayımladı.
Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya Nevruz Bayramı Münasebeti İle Mesaj Yayımladı.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya  mesajında ; Nevruz; Türk kültürünün binlerce yıldır gür ve berrak akan nehridir. Bu nehirde Türk milletinin özü, tarihi, hatıraları ve emanetleri vardır. Kardeşlik duyguları, yardımlaşma, dayanışma ve bahar coşkusu ile bereketi paylaşma vardır. Bu güzel Bahar Bayramında; tüm hemşehrilerime ve aziz milletimize engin muhabbetle sağlık, huzur, bolluk ve esenlikler dilerim.  diye konuştu.    
Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya Nevruz Bayramı Münasebeti İle Mesaj Yayımladı.

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya Nevruz Bayramı Münasebeti İle Mesaj Yayımladı.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya  mesajında ; Nevruz; Türk kültürünün binlerce yıldır gür ve berrak akan nehridir. Bu nehirde Türk milletinin özü, tarihi, hatıraları ve emanetleri vardır. Kardeşlik duyguları, yardımlaşma, dayanışma ve bahar coşkusu ile bereketi paylaşma vardır. Bu güzel Bahar Bayramında; tüm hemşehrilerime ve aziz milletimize engin muhabbetle sağlık, huzur, bolluk ve esenlikler dilerim.  diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.