Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP İl Başkanlığı Bahçelinin Yolundan Yürüyecek mi ?

SİYASET 02.05.2017 - 17:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP İl Başkanlığı Bahçelinin Yolundan Yürüyecek mi ?

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde MHP İlçe kongresi sonrası iddialar ve isyanlar devam ediyor.
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde MHP İlçe kongresi sonrası iddialar ve isyanlar devam ediyor.    MHP Genel Merkezi, oyunu bozdu ve hülleler yerle yeksan oldu MHP Kırşehir Teşkilatında yapılan delege oyunlarına genel merkez sessiz kalmadı ve davaya hizmet eden adam gibi adamların sesine kulak veren genel merkez, merkez ilçe teşkilatını fesh etti, yani partiden ihraç etti.    YA GÜLŞEHİR NE OLACAK ? Nevşehir Gülşehir ilçesinde geçen hafta yapılan ilçe seçimlerinde dönen oyunları bilen MHP İl Başkanlığı ise hala sessizliğini koruyor. Eski milletvekilleri olmak üzere, Muhalifler ve Hayırcıların delegelere tek tek evlerinden gezerek, pastaların havada uçtuğu ziyaretler ile atanarak gelen başkan Tekin Uğurlu'ya oy vermeyin şeklinde yapılan çalışma sonrası Gülşehir İlçe Başkanlığını Güray Çevirme 49 oya karşı 87 oy ile kazanmıştı.    Gülşehir ilçesinde bir çok MHP'li isimlerin delege listesinde çıkmaması ise adeta daha 3 aylık İlçe başkanı Tekin Uğurlu'ya havale ettirilmişti. Halbuki 13 yıldır görevde olan bir ilçe yönetimi ve daha önceki il yönetimlerinin özellikle bir çok dava adamını delege olarak olmaması isyan ettirdi.    Seçimi kaybeden 2 ay önce atanan Gülşehir MHP İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetiminin Genel Merkeze durumu anlatmak için Ankaraya gitmeye hazırlanıyor.    Atanan başkan Gülşehir MHP İlçe Başkanı Tekin Uğurlu haber sitemize yaptığı açıklamada ; Genel Başkan Devlet Bahçeliye karşı hayır kampanyası başlatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy da dahil olmak üzere Muhalifler ve Hayırcıların delegelere tek tek evlerinden gezerek karşı oy verdirenler 9 ışık doktirini bilmeyenler MHP'yi son 9 aydır ağzına dahi almayanlar Gülşehir MHP Teşkilatını neden elde etmek istediler. MHP Nevşehir  İl Yönetiminin tüm olan olaylara vakıf olmalarına rağmen neden sessiz kaldılar anlamış değilim. MHP Belediye meclis üyesinin çiçekcisi telefonu yeni başkan yerine beni arayarak söyledikleri ise ilginç bazı konuları basınla davamıza zarar vermemek için paylaşmıyorum. Eski milletvekilleri delegelerden oy talep ediyor. Ne günlere kaldık. Ancak durumu Genel Başkanımız Devlet Bahçeliye iletteceğim. Adeta biz dava adamlar vurgun yedik ancak dava adamlarına yapılan bu ayak oyunların elbet bir gün hesabı sorulur dedi     MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli bir sözü olan , " Ülkücü, işini yarım bırakmaz. Sonuna kadar gider " söylemlerini  Ülküye sahip dava adamlarının delege listelerinden silinip, yok sayılmasına sessiz kalacak mı Nevşehir İl Yönetimi Gülşehir ilçesinde daha 2 ay önce atadığı ve çalışmalarında memnun olduğu Ülkücülerine sahip çıkacak mı ayrıca MHP İl Yönetiminin Kongreler öncesinde oynanan tüm oyunlar bilmesine rağmen sessiz kalıp davaya zarar verenlere ses çıkarmayacak mı ?     Şimdi gözler İl Başkanı İlhan Kaya’da...   
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde MHP İlçe kongresi sonrası iddialar ve isyanlar devam ediyor.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde MHP İlçe kongresi sonrası iddialar ve isyanlar devam ediyor. 

 

MHP Genel Merkezi, oyunu bozdu ve hülleler yerle yeksan oldu MHP Kırşehir Teşkilatında yapılan delege oyunlarına genel merkez sessiz kalmadı ve davaya hizmet eden adam gibi adamların sesine kulak veren genel merkez, merkez ilçe teşkilatını fesh etti, yani partiden ihraç etti. 

 

YA GÜLŞEHİR NE OLACAK ?

Nevşehir Gülşehir ilçesinde geçen hafta yapılan ilçe seçimlerinde dönen oyunları bilen MHP İl Başkanlığı ise hala sessizliğini koruyor. Eski milletvekilleri olmak üzere, Muhalifler ve Hayırcıların delegelere tek tek evlerinden gezerek, pastaların havada uçtuğu ziyaretler ile atanarak gelen başkan Tekin Uğurlu'ya oy vermeyin şeklinde yapılan çalışma sonrası Gülşehir İlçe Başkanlığını Güray Çevirme 49 oya karşı 87 oy ile kazanmıştı. 

 

Gülşehir ilçesinde bir çok MHP'li isimlerin delege listesinde çıkmaması ise adeta daha 3 aylık İlçe başkanı Tekin Uğurlu'ya havale ettirilmişti. Halbuki 13 yıldır görevde olan bir ilçe yönetimi ve daha önceki il yönetimlerinin özellikle bir çok dava adamını delege olarak olmaması isyan ettirdi. 

 

Seçimi kaybeden 2 ay önce atanan Gülşehir MHP İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetiminin Genel Merkeze durumu anlatmak için Ankaraya gitmeye hazırlanıyor. 

 

Atanan başkan Gülşehir MHP İlçe Başkanı Tekin Uğurlu haber sitemize yaptığı açıklamada ; Genel Başkan Devlet Bahçeliye karşı hayır kampanyası başlatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy da dahil olmak üzere Muhalifler ve Hayırcıların delegelere tek tek evlerinden gezerek karşı oy verdirenler 9 ışık doktirini bilmeyenler MHP'yi son 9 aydır ağzına dahi almayanlar Gülşehir MHP Teşkilatını neden elde etmek istediler. MHP Nevşehir  İl Yönetiminin tüm olan olaylara vakıf olmalarına rağmen neden sessiz kaldılar anlamış değilim. MHP Belediye meclis üyesinin çiçekcisi telefonu yeni başkan yerine beni arayarak söyledikleri ise ilginç bazı konuları basınla davamıza zarar vermemek için paylaşmıyorum. Eski milletvekilleri delegelerden oy talep ediyor. Ne günlere kaldık. Ancak durumu Genel Başkanımız Devlet Bahçeliye iletteceğim. Adeta biz dava adamlar vurgun yedik ancak dava adamlarına yapılan bu ayak oyunların elbet bir gün hesabı sorulur dedi  

 

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli bir sözü olan , " Ülkücü, işini yarım bırakmaz. Sonuna kadar gider " söylemlerini  Ülküye sahip dava adamlarının delege listelerinden silinip, yok sayılmasına sessiz kalacak mı Nevşehir İl Yönetimi Gülşehir ilçesinde daha 2 ay önce atadığı ve çalışmalarında memnun olduğu Ülkücülerine sahip çıkacak mı ayrıca MHP İl Yönetiminin Kongreler öncesinde oynanan tüm oyunlar bilmesine rağmen sessiz kalıp davaya zarar verenlere ses çıkarmayacak mı ?  

 

Şimdi gözler İl Başkanı İlhan Kaya’da... 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.