Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP İl Başkanlığına Sürpriz Aday

SİYASET 17.05.2017 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP İl Başkanlığına Sürpriz Aday

MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 21 Mayıs 2017 tarihinde başlayan kongre süreci devam ediyor.
MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 21 Mayıs 2017 tarihinde başlayan kongre süreci devam ediyor.   2019 Başkanlık ve Genel seçimlere hazır bir şekilde girmek için kongre takvimi devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir  İl Başkanlığı seçimlerinde önemli bir sürprizin yaşanacağı belirtildi.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi 21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak.   MHP İl Başkanlığı kongresine mevcut İl Başkanı İlhan Kaya adaylığını açıklarken Kaya’ya birde sürpriz rakip olduğu belirtildi.    Lale Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre 21 Mayısta yapılacak olan MHP Nevşehir İl başkanlığı seçimlerine mevcut İl Başkanı İlhan Kaya'nın karşısına bir sürpriz aday çıkacağı belirtildi.   Nevşehir’de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com haber sitesi olarak edinmiş olduğumuz bilgilere göre MHP’den sürpriz bir isim daha İl Başkanlığı adaylığı için hazırlanıyor. İsminin bir sır gibi saklandığı ve Kaya’ya rakip olarak Sürpriz ismin edindiğimiz bilgilere göre daha önce Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Yahya Leblebici olduğu Leblebici'nin ilerleyen saatlerde adaylığını açıklama yapması bekleniyor.    
MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 21 Mayıs 2017 tarihinde başlayan kongre süreci devam ediyor.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 21 Mayıs 2017 tarihinde başlayan kongre süreci devam ediyor.

 

2019 Başkanlık ve Genel seçimlere hazır bir şekilde girmek için kongre takvimi devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir  İl Başkanlığı seçimlerinde önemli bir sürprizin yaşanacağı belirtildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi 21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak.

 

MHP İl Başkanlığı kongresine mevcut İl Başkanı İlhan Kaya adaylığını açıklarken Kaya’ya birde sürpriz rakip olduğu belirtildi. 

 

Lale Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre 21 Mayısta yapılacak olan MHP Nevşehir İl başkanlığı seçimlerine mevcut İl Başkanı İlhan Kaya'nın karşısına bir sürpriz aday çıkacağı belirtildi.

 

Nevşehir’de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com haber sitesi olarak edinmiş olduğumuz bilgilere göre MHP’den sürpriz bir isim daha İl Başkanlığı adaylığı için hazırlanıyor. İsminin bir sır gibi saklandığı ve Kaya’ya rakip olarak Sürpriz ismin edindiğimiz bilgilere göre daha önce Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Yahya Leblebici olduğu Leblebici'nin ilerleyen saatlerde adaylığını açıklama yapması bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.