Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP Milletvekili Aday Adayına KAMUSEN'den Kınama Cezası

EĞİTİM 30.01.2017 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP Milletvekili Aday Adayına KAMUSEN'den Kınama Cezası

ÖZEL HABER- Nevşehir MHP Milletvekili Aday adayı olmuş öğretmene Kamusen’den kınama cezası verdi.
ÖZEL HABER- Nevşehir MHP Milletvekili Aday adayı olmuş öğretmene Kamusen’den kınama cezası verdi. Lale Haber’e gelen bilgi, belge ve haber Kamu-Sen’in üyelerine gözdağı vermeye çalıştığı öğrenildi.   Devlet Bahçeli  muhaliflerinin başlatmış oldukları isyan hareketine katkı sağladıkları bilinen birçok  Kamu-Sen yöneticisinin Ülkücü kökenli ve Devlet Bahçeli yönünde irade bildiren üyelerine karşı Kendilerini eleştirdikleri ” gerekçesi ile disiplin işlemi başlattıkları, üyelerden bazılarının da ceza aldığı iddia edildi.   Nevşehir’de geçen dönem MHP’de milletvekili aday adayı olan ve aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmen Emircan Ünlü ,  Sosyal medyada bağlı bulunduğu şubesinin yöneticilerinin MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye hakaretlerine ve MHP’ye yeni Genel Başkan tayin etmek amacıyla yapılmaya çalışılan “Korsan Kongre”ye destek vermelerine, organizasyon yapmalarına dayanamayarak eleştirilerde bulunmuş, kendilerine asli görevlerinin ne olduğunu hatırlatmış.   Bir dönem Nevşehir MHP’de Milletvekili aday adayı olan öğretmen Emircan Ünlü,   sendika yöneticilerine: “Devlet Bey’e oy kaybediyor, istifa etsin, bıraksın diyorsunuz. Sizler de üye kaybediyorsunuz, neden o koltukları bırakmıyorsunuz?” sorusunu yönelterek eleştirilerde bulundu. 7 Haziran 2015 da milletvekili seçimlerinde Nevşehir’de  MHP Milletvekili aday adayı olan Emircan Ünlü’ye sendikaca siyaset yaptığı gerekçesiyle kınama cezası verildi.   Şimdi Lale Haber olarak Kamu-Sen yöneticilerine soruyoruz:   Nevşehir’de  MHP Milletvekili aday adayı olan Emircan Ünlü “Sendikayı siyaset ve çeşitli örgütlerle bağlantılı göstermek.” suçlaması ile cezalandırdınız.   Peki, sosyal medya üzerinden MHP’ne Genel Başkan tayinine kalkışan parti içi muhalefetle birlikte boy boy fotoğraflar çektirerek illerinin girişinde karşılayan ve organizasyonlar düzenleyen Şube Başkanlarınızı ve diğer yöneticilerinizi de “Sendikayı siyaset ve çeşitli örgütlerle bağlantılı göstermek.” suçlaması ile disiplin kuruluna sevk ederek gerekli cezaları almasını sağlayacak mısınız?     Nevşehir’de MHP den milletvekili olurum diye sendika başkanlığı yerine aday adaylığı yapan Kamusen’e bağlı Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur’a ceza verecek misiniz ? Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur’ bu durumda ne yapacak ?    Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur’a ziyaret ve gezilerinde kullanmak üzere verilen harcama yetkisi eğitime , sendikaya ve mağdur öğretmenlerin yanında olmak yerine parti parti gezerek ve sendika sitesini eğitime katkı sağlamak yerine siyasi propaganda yeri gibi kullanarak siyaset yaparken bunları KAMUSEN olarak görmez misiniz yoksa bilmez misiniz ?   Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur bundan sonra  Sendikasını mı yoksa partisini mi bırakacak ?    İşte Nevşehir’de  MHP Milletvekili aday adayı olan Emircan Ünlü'nün sosyal medya paylaşımları ve aldığı kınama cezası ;      7 HAZİRAN ÖNCESİ MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN EMİRCAN ÜNLÜ    
ÖZEL HABER- Nevşehir MHP Milletvekili Aday adayı olmuş öğretmene Kamusen’den kınama cezası verdi.

ÖZEL HABER- Nevşehir MHP Milletvekili Aday adayı olmuş öğretmene Kamusen’den kınama cezası verdi. Lale Haber’e gelen bilgi, belge ve haber Kamu-Sen’in üyelerine gözdağı vermeye çalıştığı öğrenildi.

 

Devlet Bahçeli  muhaliflerinin başlatmış oldukları isyan hareketine katkı sağladıkları bilinen birçok  Kamu-Sen yöneticisinin Ülkücü kökenli ve Devlet Bahçeli yönünde irade bildiren üyelerine karşı Kendilerini eleştirdikleri ” gerekçesi ile disiplin işlemi başlattıkları, üyelerden bazılarının da ceza aldığı iddia edildi.

 

Nevşehir’de geçen dönem MHP’de milletvekili aday adayı olan ve aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmen Emircan Ünlü ,  Sosyal medyada bağlı bulunduğu şubesinin yöneticilerinin MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye hakaretlerine ve MHP’ye yeni Genel Başkan tayin etmek amacıyla yapılmaya çalışılan “Korsan Kongre”ye destek vermelerine, organizasyon yapmalarına dayanamayarak eleştirilerde bulunmuş, kendilerine asli görevlerinin ne olduğunu hatırlatmış.

 

Bir dönem Nevşehir MHP’de Milletvekili aday adayı olan öğretmen Emircan Ünlü,   sendika yöneticilerine: “Devlet Bey’e oy kaybediyor, istifa etsin, bıraksın diyorsunuz. Sizler de üye kaybediyorsunuz, neden o koltukları bırakmıyorsunuz?” sorusunu yönelterek eleştirilerde bulundu. 7 Haziran 2015 da milletvekili seçimlerinde Nevşehir’de  MHP Milletvekili aday adayı olan Emircan Ünlü’ye sendikaca siyaset yaptığı gerekçesiyle kınama cezası verildi.

 

Şimdi Lale Haber olarak Kamu-Sen yöneticilerine soruyoruz:

 

Nevşehir’de  MHP Milletvekili aday adayı olan Emircan Ünlü “Sendikayı siyaset ve çeşitli örgütlerle bağlantılı göstermek.” suçlaması ile cezalandırdınız.

 

Peki, sosyal medya üzerinden MHP’ne Genel Başkan tayinine kalkışan parti içi muhalefetle birlikte boy boy fotoğraflar çektirerek illerinin girişinde karşılayan ve organizasyonlar düzenleyen Şube Başkanlarınızı ve diğer yöneticilerinizi de “Sendikayı siyaset ve çeşitli örgütlerle bağlantılı göstermek.” suçlaması ile disiplin kuruluna sevk ederek gerekli cezaları almasını sağlayacak mısınız?  

 

Nevşehir’de MHP den milletvekili olurum diye sendika başkanlığı yerine aday adaylığı yapan Kamusen’e bağlı Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur’a ceza verecek misiniz ? Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur’ bu durumda ne yapacak ? 

 

Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur’a ziyaret ve gezilerinde kullanmak üzere verilen harcama yetkisi eğitime , sendikaya ve mağdur öğretmenlerin yanında olmak yerine parti parti gezerek ve sendika sitesini eğitime katkı sağlamak yerine siyasi propaganda yeri gibi kullanarak siyaset yaparken bunları KAMUSEN olarak görmez misiniz yoksa bilmez misiniz ?

 

Nevşehir Türk Eğitimsen Başkanı Mustafa Uğur bundan sonra  Sendikasını mı yoksa partisini mi bırakacak ? 

 

İşte Nevşehir’de  MHP Milletvekili aday adayı olan Emircan Ünlü'nün sosyal medya paylaşımları ve aldığı kınama cezası ; 

 

 

7 HAZİRAN ÖNCESİ MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN EMİRCAN ÜNLÜ

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.