Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'den Geçmiş Olsun Mesajı

SİYASET 31.12.2016 - 17:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'den Geçmiş Olsun Mesajı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın rahatsızlığı nedeni ile hastaneye kaldırılmasının ardından Nevşehir AK Parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz , geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın rahatsızlığı nedeni ile hastaneye kaldırılmasının ardından Nevşehir AK Parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz , geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   Ankara’da infeksiyon hastalığı teşhisi konulan ve 30 Aralık Cuma günü ameliyat olan Türkiye Büyük Milet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman için, mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “TBMM Başkanı, değerli büyüğüm İsmail Kahraman'a acil şifalar diliyor, tez zamanda aramızda Meclisimizin başında olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Ayrıca yeni yılında milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.   Bizler de Lale Haber olarak TBMM Başkanı  İsmail Kahraman ve TBMM ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.  
TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın rahatsızlığı nedeni ile hastaneye kaldırılmasının ardından Nevşehir AK Parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz , geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın rahatsızlığı nedeni ile hastaneye kaldırılmasının ardından Nevşehir AK Parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz , geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Ankara’da infeksiyon hastalığı teşhisi konulan ve 30 Aralık Cuma günü ameliyat olan Türkiye Büyük Milet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman için, mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “TBMM Başkanı, değerli büyüğüm İsmail Kahraman'a acil şifalar diliyor, tez zamanda aramızda Meclisimizin başında olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Ayrıca yeni yılında milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

 

Bizler de Lale Haber olarak TBMM Başkanı  İsmail Kahraman ve TBMM ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.