Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz Yaşlıları Bayramda da Unutmadı

NEVŞEHİR 26.06.2017 - 18:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz Yaşlıları Bayramda da Unutmadı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kartal Huzurevini ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kartal Huzurevini ziyaret etti.   Nevşehir Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kartal Huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramını kutlayan AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi  Açıkgöz 'e ziyaretinde Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak eşlik etti.   Kartal Huzurevinde yaşlıları tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Milletvekili Açıkgöz’ün ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten huzurevi sakinleri halkın adamı olduğunu söyledikleri milletvekili Açıkgöz’e teşekkür ettiler.   Milletvekili Açıkgöz, yaşlılarla sohbet ederek bayramlarda özellikle büyüklerin unutulmaması gerektiğini ve mutlaka fırsat buldukça yaşlıların ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.   Tüm Nevşehirlilerin de Ramazan Bayramını kutlayan Açıkgöz, AK Parti Hükümetleri olarak yaşlılar için de bir çok politikasının olduğunu söyledi. Milletvekili Açıkgöz huzurevi sakinleriyle tek tek görüşerek sohbet etti. Açıkgöz, huzur evi sakinlerine yaptığı konuşmasında "Ben sizlerin evladı sayılırım, sizlerin rahatı ve huzuru bizlerin boynumuzun borcudur." dedi.      
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kartal Huzurevini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kartal Huzurevini ziyaret etti.

 

Nevşehir Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kartal Huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramını kutlayan AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi  Açıkgöz 'e ziyaretinde Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak eşlik etti.

 

Kartal Huzurevinde yaşlıları tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Milletvekili Açıkgöz’ün ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten huzurevi sakinleri halkın adamı olduğunu söyledikleri milletvekili Açıkgöz’e teşekkür ettiler.

 

Milletvekili Açıkgöz, yaşlılarla sohbet ederek bayramlarda özellikle büyüklerin unutulmaması gerektiğini ve mutlaka fırsat buldukça yaşlıların ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Tüm Nevşehirlilerin de Ramazan Bayramını kutlayan Açıkgöz, AK Parti Hükümetleri olarak yaşlılar için de bir çok politikasının olduğunu söyledi. Milletvekili Açıkgöz huzurevi sakinleriyle tek tek görüşerek sohbet etti. Açıkgöz, huzur evi sakinlerine yaptığı konuşmasında "Ben sizlerin evladı sayılırım, sizlerin rahatı ve huzuru bizlerin boynumuzun borcudur." dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.