Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanları DSİ'de

NEVŞEHİR 28.04.2017 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanları DSİ'de

Nevşehir Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal'ı ziyaret etti.
Nevşehir Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal'ı  ziyaret etti.   Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk'e Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman,Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik,Çat Belediye Başkanı Kamil Duru,Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli,Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil,Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz,Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar eşlik ettiler.   Açıkgöz ;Nevşehir'imizin DSİ projelerini istişare ettik. Nevşehir, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bölgemizin - Nevşehir 'imizin tarımsal sulama ihtiyaçlarını; ilçelerimizin ve beldelerimizin alt yapı çalışmalarımızı ele aldık. Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Her yönüyle şehrimizin kalkınması, hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu için hep birlikte çalışıyoruz.
Nevşehir Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal'ı ziyaret etti.

Nevşehir Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal'ı  ziyaret etti.

 

Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk'e Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman,Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik,Çat Belediye Başkanı Kamil Duru,Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli,Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil,Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz,Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar eşlik ettiler.

 

Açıkgöz ;Nevşehir'imizin DSİ projelerini istişare ettik. Nevşehir, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bölgemizin - Nevşehir 'imizin tarımsal sulama ihtiyaçlarını; ilçelerimizin ve beldelerimizin alt yapı çalışmalarımızı ele aldık. Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Her yönüyle şehrimizin kalkınması, hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu için hep birlikte çalışıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.