Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Neler Oluyor?

EĞİTİM 23.10.2018 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Neler Oluyor?

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Akarca köyünde adeta eğitim skandalı yaşanıyor.
  Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi tarafından yapılan araştırmalar sonrasında Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalar sonrasında skandalların ardı arkası kesilmiyor.   İşte “VARAN 1” 2018-2019 eğitim öğretim yılının Eylül ayında başlamasıyla birlikte başta il merkezi olmak üzere, ilçe, belde ve köylerde bulunan okullarda öğretmen eksikliklerinin giderilmesi için öncelikle Eğitim Fakültesinden mezun olan öğretmenler olmak üzere ücretli öğretmenler ataması yapılması planlandı. Ancak Avanos Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Avanos ilçesine bağlı Akarca İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapmak için müracaat eden eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları başvurularını yaptı. Ancak başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onca Eğitim Fakültesi öğretmen adaylarının arasından öğretmenlik için müracaat eden Bankacılık mezunu olan bir isim Akarca İlkokuluna öğretmen olarak atandı. Hal böyle olunca köy okuluna giden öğrenciler ise bir öğretmen adayından değil de bankacılık mezunu olan kişiden eğitimlerini almaya başladı. Şimdi Milli Eğitim Müdürü Demir’e soruyoruz!.   Size bağlı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Fakültesi mezunu hiç mi öğretmen başvuru yapmadı?   Geleceğin minikleri neden bankacılık mezunu olan bir isimden eğitim almaya mahkum edildi?   Onca Eğitim Fakültesi mezunu varken neden bankacılık mezunu bir isim öğretmen atandı?   Bankacılık mezunu olarak öğretmen atanan kişinin torpili kim?
2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Akarca köyünde adeta eğitim skandalı yaşanıyor.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi tarafından yapılan araştırmalar sonrasında Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalar sonrasında skandalların ardı arkası kesilmiyor.

 

İşte “VARAN 1”

2018-2019 eğitim öğretim yılının Eylül ayında başlamasıyla birlikte başta il merkezi olmak üzere, ilçe, belde ve köylerde bulunan okullarda öğretmen eksikliklerinin giderilmesi için öncelikle Eğitim Fakültesinden mezun olan öğretmenler olmak üzere ücretli öğretmenler ataması yapılması planlandı. Ancak Avanos Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Avanos ilçesine bağlı Akarca İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapmak için müracaat eden eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları başvurularını yaptı. Ancak başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onca Eğitim Fakültesi öğretmen adaylarının arasından öğretmenlik için müracaat eden Bankacılık mezunu olan bir isim Akarca İlkokuluna öğretmen olarak atandı. Hal böyle olunca köy okuluna giden öğrenciler ise bir öğretmen adayından değil de bankacılık mezunu olan kişiden eğitimlerini almaya başladı.

Şimdi Milli Eğitim Müdürü Demir’e soruyoruz!.

 

Size bağlı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Fakültesi mezunu hiç mi öğretmen başvuru yapmadı?

 

Geleceğin minikleri neden bankacılık mezunu olan bir isimden eğitim almaya mahkum edildi?

 

Onca Eğitim Fakültesi mezunu varken neden bankacılık mezunu bir isim öğretmen atandı?

 

Bankacılık mezunu olarak öğretmen atanan kişinin torpili kim?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.