Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Müftülüğünden 3 Kişi İhraç Edildi

GÜNCEL 24.12.2017 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Müftülüğünden 3 Kişi İhraç Edildi

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete’de yayımlandı.
  Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete’de yayımlandı. 695 sayılı KHK ile kamudan toplam 2 bin 76 kişinin görevine son verildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile İl Müftülüğünde görevli Ürgüp’te görevli Kuran öğreticisi Fatma Aydın, Ürgüp’te İmam Hatiplik görevinde bulunan Mustafa Derece ve Gülşehir’de vaiz olarak görev yapan Nihat Ersoy meslekten ihraç edildi. 
Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete’de yayımlandı.

 

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete’de yayımlandı. 695 sayılı KHK ile kamudan toplam 2 bin 76 kişinin görevine son verildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile İl Müftülüğünde görevli Ürgüp’te görevli Kuran öğreticisi Fatma Aydın, Ürgüp’te İmam Hatiplik görevinde bulunan Mustafa Derece ve Gülşehir’de vaiz olarak görev yapan Nihat Ersoy meslekten ihraç edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.