Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir O İlçesine Bir Yıldız Daha Geldi

BELEDİYELER 21.11.2016 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir O İlçesine Bir Yıldız Daha Geldi

Nevşehir Gülşehir ilçesi girişinde yukarıdan bakıldığında görülebilen çit bitkilerinden oluşmuş bir yıldız motifi yapıldı.
Nevşehir Gülşehir ilçesi girişinde yukarıdan bakıldığında görülebilen çit bitkilerinden oluşmuş bir yıldız motifi yapıldı.     Gülşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı ile Nevşehir Caddesinin kesiştiği kavşakta bulunan orta göbek çalışmasını bitirdi.      Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Gülşehir bir yıldız motifi kazandı. İki caddenin kesiştiği kavşakta bulunan orta göbek üzerine leylandi, berberis, altuni taflan ve altuni rider çit bitkilerinden oluşan yaklaşık 4 bin dal ile yıldız motifi yapıldı.     Çevre düzenlemesine ve yeşil alana önem  ve öncelik veren Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, "Tüm ekiplerime teşekkür ediyorum. Gayemiz, halkımıza kaliteli bir hizmet sunmak ve daha güzel, daha iyi, daha temiz bir Gülşehir oluşturmaktır" dedi.     Başkan Arısoy'un çevre ve yeşile verdiği önemi bilen vatandaşlar, ondan Sadabat Parkının devamındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı ile Kızılırmak arasındaki boş alana 4 bin ağaçlık Gülşehir'e bitişik bir kent ormanı kurmasını talep ettiler.    
Nevşehir Gülşehir ilçesi girişinde yukarıdan bakıldığında görülebilen çit bitkilerinden oluşmuş bir yıldız motifi yapıldı.

Nevşehir Gülşehir ilçesi girişinde yukarıdan bakıldığında görülebilen çit bitkilerinden oluşmuş bir yıldız motifi yapıldı.

 

 

Gülşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı ile Nevşehir Caddesinin kesiştiği kavşakta bulunan orta göbek çalışmasını bitirdi. 

 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Gülşehir bir yıldız motifi kazandı. İki caddenin kesiştiği kavşakta bulunan orta göbek üzerine leylandi, berberis, altuni taflan ve altuni rider çit bitkilerinden oluşan yaklaşık 4 bin dal ile yıldız motifi yapıldı.

 

 

Çevre düzenlemesine ve yeşil alana önem  ve öncelik veren Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, "Tüm ekiplerime teşekkür ediyorum. Gayemiz, halkımıza kaliteli bir hizmet sunmak ve daha güzel, daha iyi, daha temiz bir Gülşehir oluşturmaktır" dedi.

 

 

Başkan Arısoy'un çevre ve yeşile verdiği önemi bilen vatandaşlar, ondan Sadabat Parkının devamındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı ile Kızılırmak arasındaki boş alana 4 bin ağaçlık Gülşehir'e bitişik bir kent ormanı kurmasını talep ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.