MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Öğretmen evinde aşure ikramı

NEVŞEHİR 19.09.2019 - 14:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Öğretmen evinde aşure ikramı

Nevşehir Öğretmenevi ve A.S.O. Müdürlüğünde aşure ayı nedeniyle ilk kez aşure ikramı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Öğretmenevi ve A.S.O. Müdürlüğünde aşure ayı nedeniyle ilk kez aşure ikramı yapıldı.   Emekli öğretmenler, çalışan öğretmenler, öğretmenevi ailesine mensup eğitimciler ile misafirlerin katıldığı programda yaklaşık 400 kişiye aşure ikram edildi.   Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, İbrahim Yüzer; Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Çiftci, Türk Eğitim Sen İl Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Emekli eğitimciler, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler ve misafirlerin katıldığı programda konuşma yapan Kurum Müdürü Seyrani İpek, “Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan muharrem ayında eğitim camiasına aşure ikramında bulunmak; bir araya gelerek kurumun aidiyet duygusunu geliştirmek için böyle bir program düzenledik. Katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.   Emekli öğretmen Necdet Şanlıbaba'nın yaptığı duanın ardından aşure ikramında bulunuldu.
Nevşehir Öğretmenevi ve A.S.O. Müdürlüğünde aşure ayı nedeniyle ilk kez aşure ikramı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Öğretmenevi ve A.S.O. Müdürlüğünde aşure ayı nedeniyle ilk kez aşure ikramı yapıldı.

 

Emekli öğretmenler, çalışan öğretmenler, öğretmenevi ailesine mensup eğitimciler ile misafirlerin katıldığı programda yaklaşık 400 kişiye aşure ikram edildi.

 

Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, İbrahim Yüzer; Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Çiftci, Türk Eğitim Sen İl Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Emekli eğitimciler, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler ve misafirlerin katıldığı programda konuşma yapan Kurum Müdürü Seyrani İpek, “Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan muharrem ayında eğitim camiasına aşure ikramında bulunmak; bir araya gelerek kurumun aidiyet duygusunu geliştirmek için böyle bir program düzenledik. Katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Emekli öğretmen Necdet Şanlıbaba'nın yaptığı duanın ardından aşure ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.