MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Pazarcılar odasından ilçe belediye başkanlarına çağrı

NEVŞEHİR 26.11.2019 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Pazarcılar odasından ilçe belediye başkanlarına çağrı

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ilçe belediye başkanlarının ilçe pazarlarının sorunlarına daha samimi ve çözüm odaklı yaklaşmalarını istedi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ilçe belediye başkanlarının ilçe pazarlarının sorunlarına daha samimi ve çözüm odaklı yaklaşmalarını istedi.   Özmen, “Son belediye seçimlerinden sonra bütün ilçe belediye başkanlarımızı önce hayırlı olsun daha sonra Pazar yerlerindeki sıkıntılar için üçer kez ziyaret ettim. Her ne kadar ilgilenir gibi olsalar da bir adım bile Pazar yerlerindeki sorunlar konusunda yol kaydedemedik. Oysa ki Pazar yerleri nüfusun en az 60’ının her hafta ziyaret ettiği belediyenin misafir odalarıdır. Biz Pazarcılar odası olarak halkın daha iyi hizmet alabileceği ilçe pazarlarını hizmete sokma sözü verdiysek de Acıgöl belediyemizden başka hiç bir belediyemiz başvurumuzu dikkate almadı. Ben Pazarcılar Odası Başkanı olarak ilçelerimizin Pazar açıldığı bir günde bizim olmadığımızı hayal etmelerini rica ediyorum. Bence bazı düşünceleri değişecek ve bize gel birlikte hizmet edelim diyecekler. Bütün ilçe belediye başkanlarımıza selam söylüyor, saygılar sunuyorum” ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ilçe belediye başkanlarının ilçe pazarlarının sorunlarına daha samimi ve çözüm odaklı yaklaşmalarını istedi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ilçe belediye başkanlarının ilçe pazarlarının sorunlarına daha samimi ve çözüm odaklı yaklaşmalarını istedi.

 

Özmen, “Son belediye seçimlerinden sonra bütün ilçe belediye başkanlarımızı önce hayırlı olsun daha sonra Pazar yerlerindeki sıkıntılar için üçer kez ziyaret ettim. Her ne kadar ilgilenir gibi olsalar da bir adım bile Pazar yerlerindeki sorunlar konusunda yol kaydedemedik. Oysa ki Pazar yerleri nüfusun en az 60’ının her hafta ziyaret ettiği belediyenin misafir odalarıdır. Biz Pazarcılar odası olarak halkın daha iyi hizmet alabileceği ilçe pazarlarını hizmete sokma sözü verdiysek de Acıgöl belediyemizden başka hiç bir belediyemiz başvurumuzu dikkate almadı. Ben Pazarcılar Odası Başkanı olarak ilçelerimizin Pazar açıldığı bir günde bizim olmadığımızı hayal etmelerini rica ediyorum. Bence bazı düşünceleri değişecek ve bize gel birlikte hizmet edelim diyecekler. Bütün ilçe belediye başkanlarımıza selam söylüyor, saygılar sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.