MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir pazarında köy ürünlerine ilgi artıyor

NEVŞEHİR 06.08.2019 - 13:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir pazarında köy ürünlerine ilgi artıyor

Nevşehir pazaryerinde yerel ürünlere ilgi yaz mevsiminde de giderek artmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir pazaryerinde yerel ürünlere ilgi yaz mevsiminde de giderek artmaya devam ediyor.  Yurdun değişik yörelerinden gelen sebze ve meyvelerin satıldığı alının dışında Köy ürünleri pazarı olarak hizmet veren alanda hareketlilik her geçen gün daha da artıyor.  Nevşehir’in değişik illerinden pazara satılmak üzere getirilen köy ürünlerine vatandaş daha fazla ilgi gösteriyor.  Nevşehir Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen, köy ürünleri pazarına olan ilgiden son derece memnun olduklarını belirtirken, Nevşehirlilerin kendi üretip satışa sundukları ürünlerin ilgi görmesinden de mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Nevşehir pazaryerinde yerel ürünlere ilgi yaz mevsiminde de giderek artmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir pazaryerinde yerel ürünlere ilgi yaz mevsiminde de giderek artmaya devam ediyor. 


Yurdun değişik yörelerinden gelen sebze ve meyvelerin satıldığı alının dışında Köy ürünleri pazarı olarak hizmet veren alanda hareketlilik her geçen gün daha da artıyor. 
Nevşehir’in değişik illerinden pazara satılmak üzere getirilen köy ürünlerine vatandaş daha fazla ilgi gösteriyor. 


Nevşehir Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen, köy ürünleri pazarına olan ilgiden son derece memnun olduklarını belirtirken, Nevşehirlilerin kendi üretip satışa sundukları ürünlerin ilgi görmesinden de mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.