MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir, Pazartesi günü kar yağışı ile haftaya başlayacak

GÜNCEL 04.01.2020 - 21:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir, Pazartesi günü kar yağışı ile haftaya başlayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kar yağışı bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre 5 Ocak Pazar günü parçalı bulutlu bir havanın yanı sıra hava sıcaklığının -5 derece olması tahmin edilirken 6 Ocak Pazartesi gününden itibaren 3 gün boyunca kar yağışının etkisine girecek.   5 Ocak Pazartesi günü kar yağışı beklenirken en yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı -4 derece olacak.   6 Ocak Salı günü kar yağışı devam edecek. İlimizde en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 0 derece olacak.   7 Ocak Çarşamba günü kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığının da -2 derece olması tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kar yağışı bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre 5 Ocak Pazar günü parçalı bulutlu bir havanın yanı sıra hava sıcaklığının -5 derece olması tahmin edilirken 6 Ocak Pazartesi gününden itibaren 3 gün boyunca kar yağışının etkisine girecek.

 

5 Ocak Pazartesi günü kar yağışı beklenirken en yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı -4 derece olacak.

 

6 Ocak Salı günü kar yağışı devam edecek. İlimizde en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 0 derece olacak.

 

7 Ocak Çarşamba günü kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığının da -2 derece olması tahmin ediliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.