Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir pazaryeri denetlendi

NEVŞEHİR 22.03.2020 - 20:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir pazaryeri denetlendi

Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Vali İlhami Aktaş’ın talimatıyla birlikte Pazaryerinde denetimlerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Vali İlhami Aktaş’ın talimatıyla birlikte Pazaryerinde denetimlerde bulundu.   Taygurt, “Bakanlığımızın pazar yerlerinde Korona virüs tedbirleri kapsamında, Sayın Valimiz İlhami Aktaş’ın talimatları üzere; İlimizde bulunan kapalı pazar yerini Nevşehir Belediyesi Zabıta müdürü Yaşar Karaaslan ve Tüketici hakları birimi amiri Esener Çetin ile birlikte denetim ve rehberlik yaptık. İlimizde bulunan kapalı pazar yeri belediye tarafından dezenfekte edilmiştir. Sebzeciler ve Meyveciler odası tarafından temin edilen eldiven pazarcı esnafına dağıtımı yapıldı. Pazarcı esnafına sebze ve meyvenin tüketici tarafından eliyle seçilmeden esnaf tarafından poşetlenerek satış yapması, Pazar stantları ara geçişlerine uyulması, maske ve eldiven takılması konularında pazarcı esnafı uyarıldı. Pazarcı esnafının uyarılara genel olarak uyduğu görülmüştür. Ayrıca Pazaryerinde görevli zabıta noktasından ilanla hijyen konusunda pazarcıya uyarılar yapmaktadır. İl Müdürlüğü personelimize, Zabıta memuru arkadaşlara ve Oda başkanımıza korona virüs tedbirleri kapsamında gayretleri için teşekkür ederim” dedi.
Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Vali İlhami Aktaş’ın talimatıyla birlikte Pazaryerinde denetimlerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Vali İlhami Aktaş’ın talimatıyla birlikte Pazaryerinde denetimlerde bulundu.

 

Taygurt, “Bakanlığımızın pazar yerlerinde Korona virüs tedbirleri kapsamında, Sayın Valimiz İlhami Aktaş’ın talimatları üzere; İlimizde bulunan kapalı pazar yerini Nevşehir Belediyesi Zabıta müdürü Yaşar Karaaslan ve Tüketici hakları birimi amiri Esener Çetin ile birlikte denetim ve rehberlik yaptık. İlimizde bulunan kapalı pazar yeri belediye tarafından dezenfekte edilmiştir. Sebzeciler ve Meyveciler odası tarafından temin edilen eldiven pazarcı esnafına dağıtımı yapıldı. Pazarcı esnafına sebze ve meyvenin tüketici tarafından eliyle seçilmeden esnaf tarafından poşetlenerek satış yapması, Pazar stantları ara geçişlerine uyulması, maske ve eldiven takılması konularında pazarcı esnafı uyarıldı. Pazarcı esnafının uyarılara genel olarak uyduğu görülmüştür. Ayrıca Pazaryerinde görevli zabıta noktasından ilanla hijyen konusunda pazarcıya uyarılar yapmaktadır. İl Müdürlüğü personelimize, Zabıta memuru arkadaşlara ve Oda başkanımıza korona virüs tedbirleri kapsamında gayretleri için teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.