Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir polisi festivale katılanlardan büyük alkış aldı

GÜNCEL 08.07.2019 - 09:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir polisi festivale katılanlardan büyük alkış aldı

Türkiye’nin ilk balon festivaline Kapadokya’nın ev sahipliği yapmasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan geniş güvenlik önemleri kamuoyu tarafından büyük alkış aldı.
  Türkiye’nin ilk balon festivaline Kapadokya bölgesi ev sahipliği yaparken İl Emniyet Müdürlüğü ise Ürgüp ilçesinde yapılan etkinliklerde almış olduğu güvenlik tedbirleri ile yerli ve yabancı turistlerden tam not aldı.  Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte balonların uçuş alanında görev alan polisler gece konserleri sona erene kadar görev başında bulunurken bu durum Kapadokya Balon festivaline katılan vatandaşlardan tam not aldı. Konuyla ilgili festivale katılan vatandaşlar İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ederken bizlerin güvenli bir şekilde gerek balonların uçuşlarını gerekse de akşam konser alanında huzurlu bir ortamda eğlenmemizi sağlayan tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederiz diye görüş belirttiler.   Nevşehir’de Haberin Merkez www.lalehaber.com internet gazetesi olarak başta İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay olmak üzere tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederiz.
Türkiye’nin ilk balon festivaline Kapadokya’nın ev sahipliği yapmasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan geniş güvenlik önemleri kamuoyu tarafından büyük alkış aldı.

 

Türkiye’nin ilk balon festivaline Kapadokya bölgesi ev sahipliği yaparken İl Emniyet Müdürlüğü ise Ürgüp ilçesinde yapılan etkinliklerde almış olduğu güvenlik tedbirleri ile yerli ve yabancı turistlerden tam not aldı.  Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte balonların uçuş alanında görev alan polisler gece konserleri sona erene kadar görev başında bulunurken bu durum Kapadokya Balon festivaline katılan vatandaşlardan tam not aldı. Konuyla ilgili festivale katılan vatandaşlar İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ederken bizlerin güvenli bir şekilde gerek balonların uçuşlarını gerekse de akşam konser alanında huzurlu bir ortamda eğlenmemizi sağlayan tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederiz diye görüş belirttiler.

 

Nevşehir’de Haberin Merkez www.lalehaber.com internet gazetesi olarak başta İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay olmak üzere tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.