Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir polisi suçlulara göz açtırmıyor

ASAYİŞ 28.09.2019 - 12:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir polisi suçlulara göz açtırmıyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada yapılan çalışmalarda suç ve suçluya göz açtırılmıyor.
  Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 20 Eylül ila 27 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;   Fuhşa teşvik ve aracılık suçundan 1 şüpheliye işlem yapılırken adli işlemler sonrasında 1 kişi tutuklandı.   Oto ve otodan hırsızlık suçlarından 3 olay aydınlatıldı şüpheliler hakkında işlem yapıldı.   Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 7 şüpheli yakalanırken 2 şüpheli tutuklandı 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.   Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından kayıp müracaatında bulunulan 3 şahıstan 3’ü de bulundu.   Resmi ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde yapılan aramada 0,29 gram eroin, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet kesici alet ele geçirilirken 2 şüpheli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada yapılan çalışmalarda suç ve suçluya göz açtırılmıyor.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 20 Eylül ila 27 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;

 

Fuhşa teşvik ve aracılık suçundan 1 şüpheliye işlem yapılırken adli işlemler sonrasında 1 kişi tutuklandı.

 

Oto ve otodan hırsızlık suçlarından 3 olay aydınlatıldı şüpheliler hakkında işlem yapıldı.

 

Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 7 şüpheli yakalanırken 2 şüpheli tutuklandı 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

 

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından kayıp müracaatında bulunulan 3 şahıstan 3’ü de bulundu.

 

Resmi ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde yapılan aramada 0,29 gram eroin, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet kesici alet ele geçirilirken 2 şüpheli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.