Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Postası yeni sayısı ile okuyucuları ile buluşuyor

GÜNCEL 25.12.2019 - 18:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Postası yeni sayısı ile okuyucuları ile buluşuyor

Medya50 internet gazetesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Nevşehir Postası gazetesi yeni sayısı ile Nevşehir kamuoyu ile buluşuyor.
  Medya50 internet gazetesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden ve Nevşehir’in tamamı renkli tek gazetesi olma özelliğine sahip Nevşehir Postası gazetesi ikinci sayısında da 5 bin adet basıldı. Başta Nevşehir olmak üzere ilçe ve beldelerinde yapılan çalışmaların yanı sıra birbirinden özel haberleri ile okuyucularıyla 26 Aralık Perşembe günü buluşacak olan Nevşehir Postası yine gündem yaratacak.   Nevşehir Postası Gazetemizin ikinci sayısını www.lalehaber.com., www.medya50.com., www.havadis50.com. İnternet gazetelerimizde de 27 Aralık Cuma günü okuyabilirsiniz.
Medya50 internet gazetesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Nevşehir Postası gazetesi yeni sayısı ile Nevşehir kamuoyu ile buluşuyor.

 

Medya50 internet gazetesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden ve Nevşehir’in tamamı renkli tek gazetesi olma özelliğine sahip Nevşehir Postası gazetesi ikinci sayısında da 5 bin adet basıldı. Başta Nevşehir olmak üzere ilçe ve beldelerinde yapılan çalışmaların yanı sıra birbirinden özel haberleri ile okuyucularıyla 26 Aralık Perşembe günü buluşacak olan Nevşehir Postası yine gündem yaratacak.

 

Nevşehir Postası Gazetemizin ikinci sayısını www.lalehaber.com., www.medya50.com., www.havadis50.com. İnternet gazetelerimizde de 27 Aralık Cuma günü okuyabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.