Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 18 Okulda ‘Okullar Hayat Bulsun Projesi’ Uygulanıyor

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2015 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de 18 Okulda ‘Okullar Hayat Bulsun Projesi’ Uygulanıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında 18 okulda çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında, şehir merkezindeki 18 ilk, orta Lise ve dengi okullardan gelen talepleri değerlendiren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, söz konusu okulların fiziki alt yapılarının daha modern bir düzeye ulaştırmanın yanı sıra, okulların çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Proje kapsamında okullarda gerçekleştirilen çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi. Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde de 10 okulun fiziki alt yapısının güçlendirilmesi ve çevre düzenleme çalışmaları yapılmıştı. 

Nevşehir Belediyesi tarafından ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında 18 okulda çalışmalar devam ediyor.

Proje kapsamında, şehir merkezindeki 18 ilk, orta Lise ve dengi okullardan gelen talepleri değerlendiren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, söz konusu okulların fiziki alt yapılarının daha modern bir düzeye ulaştırmanın yanı sıra, okulların çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında okullarda gerçekleştirilen çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi.
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde de 10 okulun fiziki alt yapısının güçlendirilmesi ve çevre düzenleme çalışmaları yapılmıştı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.