MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Atletizm Ordusu Büyüyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2014 - 19:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Atletizm Ordusu Büyüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de faal sporcu sayısı ve lisanslı sporcu sayılarına bakıldığında atletizm dalında son yıllarda ciddi bir artışın olduğu da göze çarpıyor.   Son yıllarda uluslar arası, ulusal, bölgesel ve il içerisindeki sportif etkinliklerde atletizm branşında elde edilen başarıların öne çıkmasıyla birlikte atletizme olan ilginin de arttığı belirtiliyor.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün de katkısıyla Atletizm antrenörleri Resul Köstekçi ve İsa Demir’in de gayretli çalışmaları sayesinde Nevşehir’de faal sporcu sayılarının başlarında atletizm branşı da yer aldı.   Edinilen bilgiye göre bin 700 dolayında lisanslı sporcusu bulunan atletizm branşında faal sporcu sayısı da 400’e yaklaşmış durumda. Yaz Spor okullarının da en çok ilgi gören spor dallarından biri olan atletizm branşına ilginin artışı önümüzdeki günlerde yepyeni uluslar arası, ulusal, bölgesel başarının da geleceğinin adeta işareti gibi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de faal sporcu sayısı ve lisanslı sporcu sayılarına bakıldığında atletizm dalında son yıllarda ciddi bir artışın olduğu da göze çarpıyor.
 
Son yıllarda uluslar arası, ulusal, bölgesel ve il içerisindeki sportif etkinliklerde atletizm branşında elde edilen başarıların öne çıkmasıyla birlikte atletizme olan ilginin de arttığı belirtiliyor.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün de katkısıyla Atletizm antrenörleri Resul Köstekçi ve İsa Demir’in de gayretli çalışmaları sayesinde Nevşehir’de faal sporcu sayılarının başlarında atletizm branşı da yer aldı.
 
Edinilen bilgiye göre bin 700 dolayında lisanslı sporcusu bulunan atletizm branşında faal sporcu sayısı da 400’e yaklaşmış durumda. Yaz Spor okullarının da en çok ilgi gören spor dallarından biri olan atletizm branşına ilginin artışı önümüzdeki günlerde yepyeni uluslar arası, ulusal, bölgesel başarının da geleceğinin adeta işareti gibi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.