Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Bayanlara Fotoğrafçılık Eğitimi Verilecek

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2016 - 21:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Bayanlara Fotoğrafçılık Eğitimi Verilecek

  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehirli bayanlara yönelik fotoğrafçılık eğitimi verilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir’de bayanlara yönelik düzenlenecek olan fotoğrafçılık eğitiminin başvuruları Mart ayında başlayacak. Nisan ayında düzenlenecek olan fotoğrafçılık eğitiminde ise fotoğraf, fotoğraf teknolojisi, fotoğrafta değişkenler, ışık ve kompozisyon, çekim teknikleri, sunum ve sergi hazırlama, fotoğraf ve etik konularında eğitim verilecek. 
 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehirli bayanlara yönelik fotoğrafçılık eğitimi verilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir’de bayanlara yönelik düzenlenecek olan fotoğrafçılık eğitiminin başvuruları Mart ayında başlayacak. Nisan ayında düzenlenecek olan fotoğrafçılık eğitiminde ise fotoğraf, fotoğraf teknolojisi, fotoğrafta değişkenler, ışık ve kompozisyon, çekim teknikleri, sunum ve sergi hazırlama, fotoğraf ve etik konularında eğitim verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.