Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Coca Cola Boykotu Büyüyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2014 - 23:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Coca Cola Boykotu Büyüyor

Nevşehir’de Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından yapılan Coca Cola boykotu marketlerde de başladı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Belediyede hiçbir şekilde cola satışı ve içilmesini yasaklamasının ardından bugün de Nevşehir’de iki market Coca Colayı boykot kararı alarak satışları durdurdu. Nevşehir merkez Esentepe Mahallesi’nde Elif Market’in yanı sıra Nevkur Bloklarında Eko Market tarafından Coca Cola boykot kararı alarak satışları durdurdu. Nevşehir’de yarın bugünde faaliyet gösteren iki market daha boykot kararı alarak Coca Cola satışlarını durduracak. Nevşehir İl Merkezinde çeşitli şubeleri ile hizmet veren Metinler Alışveriş Merkezi ve Ekonomik Pazar İsrail’i protesto etmek için Coca Cola satışlarını durduracak. Nevşehir’de Coca Cola’ya yapılan boykot kararı önümüzde ki günlerde de artarak devam etmesi bekleniyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com Haber sitesi olarak Coca Colayı boykot kararı alarak satışlarını durduran tüm marketleri tebrik ediyoruz.   
Nevşehir’de Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından yapılan Coca Cola boykotu marketlerde de başladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Belediyede hiçbir şekilde cola satışı ve içilmesini yasaklamasının ardından bugün de Nevşehir’de iki market Coca Colayı boykot kararı alarak satışları durdurdu. Nevşehir merkez Esentepe Mahallesi’nde Elif Market’in yanı sıra Nevkur Bloklarında Eko Market tarafından Coca Cola boykot kararı alarak satışları durdurdu.
Nevşehir’de yarın bugünde faaliyet gösteren iki market daha boykot kararı alarak Coca Cola satışlarını durduracak. Nevşehir İl Merkezinde çeşitli şubeleri ile hizmet veren Metinler Alışveriş Merkezi ve Ekonomik Pazar İsrail’i protesto etmek için Coca Cola satışlarını durduracak.
Nevşehir’de Coca Cola’ya yapılan boykot kararı önümüzde ki günlerde de artarak devam etmesi bekleniyor.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com Haber sitesi olarak Coca Colayı boykot kararı alarak satışlarını durduran tüm marketleri tebrik ediyoruz. 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.