Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Define Arayanların Feci Sonu; 3 Ölü

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2015 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Define Arayanların Feci Sonu; 3 Ölü

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde define aramak için kuyuya giren 3 kişi hayatını kaybetti. Nevşehir’in Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesinde bulunan bir kuyuya define aramak için giren 3 arkadaş kuyu içerisinde ki metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre İsven Çakır, Abdullah Özcan ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi öğle saatlerinde iddialara göre Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesi yakınlarında ki boş bir arazide bulunan boş bir kuyuya girdi. Kuyuya girdikten bir süre sonra içerideki metan gazından zehirlenen üç arkadaştan İsven Çakır, kuyudan çıkmayı başararak jandarma ekiplerine telefon ile bilgi verdi. Çakır jandarma ekiplerine bilgi verdikten hemen sonra ise arkadaşlarını kurtarmak için yeniden kuyuya girdi. Bir süre sonra olay yerine gelen Jandarma, Akut, Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Umke ekipleri kuyudaki üç kişi çıkartmak için yoğun çaba gösterdi. Kuyuya beline bağlanan halat yardımıyla giren bir itfaiye eri içeride ki İsven Çakır (30) kuyudan çıkarttıktan sonra içeride ki gazdan zehirlendi. İtfaiye eri beline bağlanan halat sayesinde kuyudan çıkartılarak İsven Çakır ile birlikte 112 ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan İsven Çakır burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gazdan etkilenen itfaiye eri ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Nevşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Umke ekiplerinin metan gazı yoğunluğundan dolayı kuyuya girememesinin ardından ise olay yerine kepçe çağrıldı. Gece boyunca yapılan çalışmalar sonrasında ise kuyuda bulunan Abdullah Özcan ve Mehmet Bolat isimli kişinin gece saat 04.30 sularında cansız bedenlerine ulaşılabildiği öğrenildi.   

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde define aramak için kuyuya giren 3 kişi hayatını kaybetti.

Nevşehir’in Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesinde bulunan bir kuyuya define aramak için giren 3 arkadaş kuyu içerisinde ki metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre İsven Çakır, Abdullah Özcan ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi öğle saatlerinde iddialara göre Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesi yakınlarında ki boş bir arazide bulunan boş bir kuyuya girdi. Kuyuya girdikten bir süre sonra içerideki metan gazından zehirlenen üç arkadaştan İsven Çakır, kuyudan çıkmayı başararak jandarma ekiplerine telefon ile bilgi verdi. Çakır jandarma ekiplerine bilgi verdikten hemen sonra ise arkadaşlarını kurtarmak için yeniden kuyuya girdi. Bir süre sonra olay yerine gelen Jandarma, Akut, Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Umke ekipleri kuyudaki üç kişi çıkartmak için yoğun çaba gösterdi. Kuyuya beline bağlanan halat yardımıyla giren bir itfaiye eri içeride ki İsven Çakır (30) kuyudan çıkarttıktan sonra içeride ki gazdan zehirlendi. İtfaiye eri beline bağlanan halat sayesinde kuyudan çıkartılarak İsven Çakır ile birlikte 112 ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan İsven Çakır burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gazdan etkilenen itfaiye eri ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Umke ekiplerinin metan gazı yoğunluğundan dolayı kuyuya girememesinin ardından ise olay yerine kepçe çağrıldı. Gece boyunca yapılan çalışmalar sonrasında ise kuyuda bulunan Abdullah Özcan ve Mehmet Bolat isimli kişinin gece saat 04.30 sularında cansız bedenlerine ulaşılabildiği öğrenildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.