Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Külliye Anısına Fidan Dağıtımına Başlandı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2015 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Külliye Anısına Fidan Dağıtımına Başlandı

Nevşehir Belediyesi, yapımına başlanılan Külliye anısına Ihlamur ve Sedir Fidanı dağıtıma başladı. Ali Dirikoç Bulvarı üzerindeki Külliye inşaat şantiyesinde gerçekleştirilen fidan dağıtımına vatandaşlar, büyük ilgi gösterdi. Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile işbirliği halinde hayırsever vatandaşların destekleri ile yapımına başlanılan Külliye anısına Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri , Ali Dirikoç Bulvarı üzerindeki Külliye inşaat şantiyesinde , vatandaşlara Ihlamur ve Sedir Fidanı dağıtımına başladı. Fidan dağıtımın yapıldığı Tırların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara, ihtiyaçları doğrultusunda fidanları dağıtıldı. Aldıkları fidanları bahçe ve bağları ile evlerinin önündeki yeşil alanlara dikmek üzere alan vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi’nin Külliye anısına yaptığı bu çalışmanın yeşil alanların sayısal olarak artırılmasında önemli bir katkı yapacağını belirterek, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de hazır bulunduğu Ihlamur ve Sedir Fidan dağıtımı, 14 Haziran 2015 Pazar günü saat 10.00’danh itibaren de devam edecek. Külliye anısına vatandaşlara iki gün boyunca 150 bini aşkın Ihlamur ve Sedir Fidanının dağıtımının yapılması planlanıyor.   

Nevşehir Belediyesi, yapımına başlanılan Külliye anısına Ihlamur ve Sedir Fidanı dağıtıma başladı. Ali Dirikoç Bulvarı üzerindeki Külliye inşaat şantiyesinde gerçekleştirilen fidan dağıtımına vatandaşlar, büyük ilgi gösterdi.
Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile işbirliği halinde hayırsever vatandaşların destekleri ile yapımına başlanılan Külliye anısına Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri , Ali Dirikoç Bulvarı üzerindeki Külliye inşaat şantiyesinde , vatandaşlara Ihlamur ve Sedir Fidanı dağıtımına başladı.
Fidan dağıtımın yapıldığı Tırların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara, ihtiyaçları doğrultusunda fidanları dağıtıldı. Aldıkları fidanları bahçe ve bağları ile evlerinin önündeki yeşil alanlara dikmek üzere alan vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi’nin Külliye anısına yaptığı bu çalışmanın yeşil alanların sayısal olarak artırılmasında önemli bir katkı yapacağını belirterek, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de hazır bulunduğu Ihlamur ve Sedir Fidan dağıtımı, 14 Haziran 2015 Pazar günü saat 10.00’danh itibaren de devam edecek.
Külliye anısına vatandaşlara iki gün boyunca 150 bini aşkın Ihlamur ve Sedir Fidanının dağıtımının yapılması planlanıyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.