MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Organik Tarım Birimi Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2015 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Organik Tarım Birimi Toplantısı Yapıldı

Organik Tarım Birimi toplantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz Başkanlığında İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Asım Baş, Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Vahide Çiftçi, İl ve İlçe Müdürlüğü Organik Tarım Birim personelleri katıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, yaptığı açıklamada, ‘’Organik Tarım konulu eğitim yayım faaliyetlerine önem verilmesini, arazide ve satış yerlerinde denetimlerin titizlikle yapılmasını, İlimizde uygulanan projelerini takip edilerek sonuçlandırılması ve çiftçilerin organik tarıma teşvik edilmesi, bilgilendirilmesi gibi uygulamaya yönelik çalışmalara ağırlık verilmesini belirtti.’’ Daha sonra bilgi alış verişinde bulunarak, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
Organik Tarım Birimi toplantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz Başkanlığında İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Asım Baş, Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Vahide Çiftçi, İl ve İlçe Müdürlüğü Organik Tarım Birim personelleri katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, yaptığı açıklamada, ‘’Organik Tarım konulu eğitim yayım faaliyetlerine önem verilmesini, arazide ve satış yerlerinde denetimlerin titizlikle yapılmasını, İlimizde uygulanan projelerini takip edilerek sonuçlandırılması ve çiftçilerin organik tarıma teşvik edilmesi, bilgilendirilmesi gibi uygulamaya yönelik çalışmalara ağırlık verilmesini belirtti.’’
Daha sonra bilgi alış verişinde bulunarak, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.