Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Teröre Motosikletli Eylem

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2015 - 16:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Teröre Motosikletli Eylem

Nevşehir’de bir grup motosiklet tutkunu Türkiye’de son günlerde artan terör olaylarını protesto etti. Türkiye’de son günlerde artan terör olayları sonrasında Nevşehir’de motosiklet tutkunları terör eylemi yaptılar. Nevşehir Esnaf Konağında Kayseri, Niğde, Nevşehir ve ilçelerden bir araya gelen motosiklet tutkunları, Türk Bayrakları ile birlikte şehir merkezinde tur attılar. Çevrede ki vatandaşların da alkışlarıyla eşlik ettikleri terör eylemi Nevşehir Şehitler Parkında, şehitlerimize edilen dualar ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Motosiklet tutkunlarının düzenlemiş olduğu terör eyleminde konuşan Fatih Kadıoğlu burada yaptığı açıklamada, ‘’bizlerin herhangi bir kulübü bulunmamaktadır. Ama motorcu arkadaşlarla hep birlikte bir gönül birliği içerisindeyiz. Bugün burada yapmış şehitlerimiz için yapmış olduğumuz gezi eylemimizi de Nevşehir ve ilçelerinden gelen, Kayseri’den gelen motorcu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Amacımız bir Türk vatandaşı olarak, motorcu camiası olarak ülkemizde yaşanan bu terör olaylarına, PKK’nın gerçekleştirmiş olduğu olaylara duyarsız olmadığımızı, buna mütekabil sessizliğimizin de acizliğimizden değil devlet büyüklerimize olan saygımızdan olduğunu bir nebze göstermek için bu çocuk katili, vatan haini, kan düşmanı PKK’yı protesto etmek için böyle bir şey gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz protesto eylemine de 70 kadar motosikletli arkadaşımız katıldı’’ diye konuştu. Basın açıklamasının ardından protesto eylemi yapan motosiklet tutkunları Nevşehir Şehitler Parkında şehitler için dua okurken, eylem İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 
Nevşehir’de bir grup motosiklet tutkunu Türkiye’de son günlerde artan terör olaylarını protesto etti.

Türkiye’de son günlerde artan terör olayları sonrasında Nevşehir’de motosiklet tutkunları terör eylemi yaptılar. Nevşehir Esnaf Konağında Kayseri, Niğde, Nevşehir ve ilçelerden bir araya gelen motosiklet tutkunları, Türk Bayrakları ile birlikte şehir merkezinde tur attılar. Çevrede ki vatandaşların da alkışlarıyla eşlik ettikleri terör eylemi Nevşehir Şehitler Parkında, şehitlerimize edilen dualar ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Motosiklet tutkunlarının düzenlemiş olduğu terör eyleminde konuşan Fatih Kadıoğlu burada yaptığı açıklamada, ‘’bizlerin herhangi bir kulübü bulunmamaktadır. Ama motorcu arkadaşlarla hep birlikte bir gönül birliği içerisindeyiz. Bugün burada yapmış şehitlerimiz için yapmış olduğumuz gezi eylemimizi de Nevşehir ve ilçelerinden gelen, Kayseri’den gelen motorcu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Amacımız bir Türk vatandaşı olarak, motorcu camiası olarak ülkemizde yaşanan bu terör olaylarına, PKK’nın gerçekleştirmiş olduğu olaylara duyarsız olmadığımızı, buna mütekabil sessizliğimizin de acizliğimizden değil devlet büyüklerimize olan saygımızdan olduğunu bir nebze göstermek için bu çocuk katili, vatan haini, kan düşmanı PKK’yı protesto etmek için böyle bir şey gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz protesto eylemine de 70 kadar motosikletli arkadaşımız katıldı’’ diye konuştu.
Basın açıklamasının ardından protesto eylemi yapan motosiklet tutkunları Nevşehir Şehitler Parkında şehitler için dua okurken, eylem İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.