MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Yüzlerce Kişi İsrail’i Protesto Etti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2014 - 00:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Yüzlerce Kişi İsrail’i Protesto Etti

Nevşehir’de teravih namazı sonrasında toplanan yüzlerce kişi İsrail’in Filistin topraklarına saldırmasını protesto etti. İsrail’e destek veren ülke liderlerinin maketlerini yakan kalabalık gurup İsrail aleyhine sloganlar attı.       Nevşehir’de İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla yüzlerce kişi İHH Nevşehir gönüllüleri öncülüğünde Gülbahçe önünde bir araya geldi. Ellerindeki Filistin bayrakları ile protesto gösterisine katılan vatandaşlar “Hamas’a selam direnişe devam, kahrolsun İsrail” şeklinde sloganlar attı.     Filistin’de hayatını kaybeden Müslümanlar için Kuran-ı Kerim ve Fetih Suresinin okunmasıyla devam eden etkinlikte daha sonra Filistin halkı için dua edildi.Dua sonrasında bir konuşma yapan İHH Nevşehir Gönüllüler Koordinatörü Baki Öncel, İsrail’in tüm dünyanın gözleri önünde Filistin’de katliam yaptığını söyledi. Filistin’de henüz kundaktaki bebeklerin dahi İsrail bombalarının hedefi olduğunu ifade eden Öncel, bu katliamın sorumlularının başta ABD olmak üzere İsrail’e destek veren tüm Avrupa ülkelerinin liderleri olduğunu kaydetti.     Öncel’in konuşmalarının ardından alanda vatandaşlar ABD Başkanı Obama, Almanya Başbakanı Merkel, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ve İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu’nun maketlerini ateşe verdi. Kalabalık gurup daha sonra Gazze’de canlı kalkan olmak için imza topladıktan sonra dağıldı.
Nevşehir’de teravih namazı sonrasında toplanan yüzlerce kişi İsrail’in Filistin topraklarına saldırmasını protesto etti. İsrail’e destek veren ülke liderlerinin maketlerini yakan kalabalık gurup İsrail aleyhine sloganlar attı.
 
 
  Nevşehir’de İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla yüzlerce kişi İHH Nevşehir gönüllüleri öncülüğünde Gülbahçe önünde bir araya geldi. Ellerindeki Filistin bayrakları ile protesto gösterisine katılan vatandaşlar “Hamas’a selam direnişe devam, kahrolsun İsrail” şeklinde sloganlar attı.
 
 
Filistin’de hayatını kaybeden Müslümanlar için Kuran-ı Kerim ve Fetih Suresinin okunmasıyla devam eden etkinlikte daha sonra Filistin halkı için dua edildi.Dua sonrasında bir konuşma yapan İHH Nevşehir Gönüllüler Koordinatörü Baki Öncel, İsrail’in tüm dünyanın gözleri önünde Filistin’de katliam yaptığını söyledi. Filistin’de henüz kundaktaki bebeklerin dahi İsrail bombalarının hedefi olduğunu ifade eden Öncel, bu katliamın sorumlularının başta ABD olmak üzere İsrail’e destek veren tüm Avrupa ülkelerinin liderleri olduğunu kaydetti.
 
 
Öncel’in konuşmalarının ardından alanda vatandaşlar ABD Başkanı Obama, Almanya Başbakanı Merkel, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ve İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu’nun maketlerini ateşe verdi. Kalabalık gurup daha sonra Gazze’de canlı kalkan olmak için imza topladıktan sonra dağıldı.










Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.