Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2015 - 23:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri yaşlı bir adamı evinde ölü olarak buldu. Nevşehir’de bu akşam saatlerinden gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yaşlı bir adamı evinde ölü olarak buldu. Edinilen bilgilere göre Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ Bloklarında yaşlı bir adamdan üç gün boyunca haber alınamadığı konusunda komşularının ihbarı üzerine olay yerine giden emniyet ekipleri çilingir eşliğinde açılan evde yaşlı adamın cesedi ile karşılaştı. İsminin henüz öğrenilemediği şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Nevşehir’de bu akşam saatlerinde gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri yaşlı bir adamı evinde ölü olarak buldu.
Nevşehir’de bu akşam saatlerinden gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yaşlı bir adamı evinde ölü olarak buldu. Edinilen bilgilere göre Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ Bloklarında yaşlı bir adamdan üç gün boyunca haber alınamadığı konusunda komşularının ihbarı üzerine olay yerine giden emniyet ekipleri çilingir eşliğinde açılan evde yaşlı adamın cesedi ile karşılaştı. İsminin henüz öğrenilemediği şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.