Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’den Tarih Fışkırıyor

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2015 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’den Tarih Fışkırıyor

  Nevşehir Kale ve civarında bulunan Dünyanın en büyük yer altı şehrinden tarih fışkırmaya devam ediyor.   Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda dünyanın en büyük yer altı şehrinin ortaya çıkarılması sonrasında kazı bölgesinde yapılan çalışmalardan tarih fışkırmaya devam ediyor. Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasın yeni bir kiliseye ulaşıldı. Kazı ekipleri burada yapılan çalışmalar sonrasında ise bulunan kilise de çalışmalara devam ettiği öğrenildi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise kendi sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada ise dünyanın en büyük yer altı şehrinde tarih var demiştik. Arkadaşlarımız resimli büyük bir kiliseye ulaştılar. Temizlik çalışmaları devam ediyor dedi. 
 
Nevşehir Kale ve civarında bulunan Dünyanın en büyük yer altı şehrinden tarih fışkırmaya devam ediyor.
 
Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda dünyanın en büyük yer altı şehrinin ortaya çıkarılması sonrasında kazı bölgesinde yapılan çalışmalardan tarih fışkırmaya devam ediyor. Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasın yeni bir kiliseye ulaşıldı. Kazı ekipleri burada yapılan çalışmalar sonrasında ise bulunan kilise de çalışmalara devam ettiği öğrenildi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise kendi sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada ise dünyanın en büyük yer altı şehrinde tarih var demiştik. Arkadaşlarımız resimli büyük bir kiliseye ulaştılar. Temizlik çalışmaları devam ediyor dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.