Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e 3 Öğretmen Atanacak

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2014 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e 3 Öğretmen Atanacak

Milli Eğitim Bakanlığı 201 Eylül öğretmen atama kontenjanları bugün açıklanıyor. Atama bekleyen öğretmenlerin gözleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan açıklamalara çevrildi. 2014 Eylül öğretmen atamalarında en az 4 Bin sınıf öğretmeni ataması kesinleşirken Nevşehir’de ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ise 3 öğretmen ihtiyacı olduğu açıklandı.
Milli Eğitim Bakanlığı 201 Eylül öğretmen atama kontenjanları bugün açıklanıyor. Atama bekleyen öğretmenlerin gözleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan açıklamalara çevrildi.
2014 Eylül öğretmen atamalarında en az 4 Bin sınıf öğretmeni ataması kesinleşirken Nevşehir’de ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ise 3 öğretmen ihtiyacı olduğu açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.