Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e Et Yiyen Örümceği Kimler Atıyor?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2015 - 18:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e Et Yiyen Örümceği Kimler Atıyor?

Nevşehir’de bugün 04 AC 471 plakalı araç Sarı Ömer isim ile anılan binlerce böceği Nevşehir’e bıraktı. Nevşehir’de bugün ilginç bir olay yaşandı. 04 AC 471 plakalı siyah renk Polo marka araç halk arasında Sarı Ömer ismi ile bilinen binlerce böceği Nevşehir’e bıraktı. Peki bu araç kim ve neden binlerce böceği Nevşehir’e bıraktı? Şimdi herkes bu soruyu soruyor? Nevşehir’de yetkililer bu örümceklere karşı ne gibi önlemler alacak? Sarı Ömer Böceğinin Özelliliği Orjinal adı Camel Spider'dır. İngilizcede deve anlamına gelen camel ismini taşımasının nedeni çöllerde develeri bile öldürebilecek zehire sahip olmasından kaynaklanır. Şayet sizin haberiniz yokken üstünüzde gezerse şah damarınızı bulup sokarak kanınızla beslenebilir ve ölümünüze neden olabilir. Hakkari ve çevresinde askerlik yapanların özellikle bildiği ve sarı ömer olarak adlandırdığı bir böcektir.

Nevşehir’de bugün 04 AC 471 plakalı araç Sarı Ömer isim ile anılan binlerce böceği Nevşehir’e bıraktı.

Nevşehir’de bugün ilginç bir olay yaşandı. 04 AC 471 plakalı siyah renk Polo marka araç halk arasında Sarı Ömer ismi ile bilinen binlerce böceği Nevşehir’e bıraktı. Peki bu araç kim ve neden binlerce böceği Nevşehir’e bıraktı? Şimdi herkes bu soruyu soruyor? Nevşehir’de yetkililer bu örümceklere karşı ne gibi önlemler alacak?

Sarı Ömer Böceğinin Özelliliği
Orjinal adı Camel Spider'dır. İngilizcede deve anlamına gelen camel ismini taşımasının nedeni çöllerde develeri bile öldürebilecek zehire sahip olmasından kaynaklanır. Şayet sizin haberiniz yokken üstünüzde gezerse şah damarınızı bulup sokarak kanınızla beslenebilir ve ölümünüze neden olabilir. Hakkari ve çevresinde askerlik yapanların özellikle bildiği ve sarı ömer olarak adlandırdığı bir böcektir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.