Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e Sağanak Yağmur Yağışları Geliyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e Sağanak Yağmur Yağışları Geliyor

  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’e sağanak yağışlar geliyor.   Nevşehir’de geçtiğimiz hafta yağan yoğun kar yağışı bu hafta ise yerini sağanak yağmur yağışlarına bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’de 24 Şubat Salı ve 25 Şubat Çarşamba günü sağanak yağmur yağışları bekleniyor.   Nevşehir’de 24 Şubat Salı günü en düşük hava sıcaklığı 2 derece olması beklenirken en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olması tahmin edilirken sağanak yağmur yağışı bekleniyor.   25 Şubat Çarşamba günü de ilimizde sağanak yağmur yağışı devam edecek. En düşük hava sıcaklığı ise 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olması tahmin ediliyor.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’e sağanak yağışlar geliyor.
 
Nevşehir’de geçtiğimiz hafta yağan yoğun kar yağışı bu hafta ise yerini sağanak yağmur yağışlarına bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’de 24 Şubat Salı ve 25 Şubat Çarşamba günü sağanak yağmur yağışları bekleniyor.
 
Nevşehir’de 24 Şubat Salı günü en düşük hava sıcaklığı 2 derece olması beklenirken en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olması tahmin edilirken sağanak yağmur yağışı bekleniyor.
 
25 Şubat Çarşamba günü de ilimizde sağanak yağmur yağışı devam edecek. En düşük hava sıcaklığı ise 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olması tahmin ediliyor.
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.