Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in Gizligider İle Daha Gidecek Çok Yolu Var

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2015 - 22:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in Gizligider İle Daha Gidecek Çok Yolu Var

Nevşehir’de geçen dört yıldır başarılı bir grafik çizen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider ile Nevşehir’in daha gidecek çok yolu var. AK Parti’den ilk olarak 2011 genel seçimlerinde Milletvekili olarak T.B.M.M’de Nevşehir’i temsil etmesi için halkın oylarıyla Ankara’ya gönderilen Gizligider geçen dört yıl içerisinde bir çok başarılı işlere imza atması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider ne zaman Ankara’dan Nevşehir’e gelse Nevşehir’in köylerini didik didik gezerek burada köylülerin ve çiftçilerin sorunlarını dinlerken burada vatandaşlar tarafından gelen talepleri de değerlendirmesi Nevşehir kamu oyu tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Gizligider’in genç ve bir o kadar da Nevşehir’e hizmet heyecanını hiçbir zaman kaybetmemesi ise Nevşehir’de taraflı tarafsız tüm siyasilerin takdirini kazanması da dikkatlerden kaçmadı. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den yeniden milletvekili adayı gösterilen Gizligider özellikle Nevşehir’e bağlı köylerde, beldelerde büyük bir sevinç ile karşılandı. Nevşehir Merkez ilçeye bağlı bulunan köylerde görüşlerini almış olduğumuz vatandaşlar ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider bizlere her zaman destek oldu. Ne zaman Nevşehir’e gelse muhakkak bizleri ziyarete gelir ve burada bizlerin sıkıntılarını dinlerdi. İlk kez bir milletvekili bizlerle sadece seçimden seçime değil her fırsatta bizlerin sıkıntılarını dinledi, sorunlarımızı çözmek için elinden geleni yaptı. Ayrıca biz ne zaman milletvekilimizi aramış olsak kesinlikle bizlere cevap vermemezlik yapmazdı. Toplantılar da olduğu zamanlarda bile toplantısı sona erdiği zaman bile bizlere kesinlikle dönüş yapar ve en ufak sorunumuzda bizlerin yanında olması bizleri mutlu etti. Bizler inanıyoruz ki AK Parti Nevşehir’de yeniden üç milletvekilini kazanacak ve inanıyoruz ki hizmetlerin üstüne hizmet gelecektir. Nevşehir’in Gizligider ile daha gidecek çok yolu var diye görüş belirttiler. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir’de geçen dört yıldır başarılı bir grafik çizen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider ile Nevşehir’in daha gidecek çok yolu var.
AK Parti’den ilk olarak 2011 genel seçimlerinde Milletvekili olarak T.B.M.M’de Nevşehir’i temsil etmesi için halkın oylarıyla Ankara’ya gönderilen Gizligider geçen dört yıl içerisinde bir çok başarılı işlere imza atması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider ne zaman Ankara’dan Nevşehir’e gelse Nevşehir’in köylerini didik didik gezerek burada köylülerin ve çiftçilerin sorunlarını dinlerken burada vatandaşlar tarafından gelen talepleri de değerlendirmesi Nevşehir kamu oyu tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Gizligider’in genç ve bir o kadar da Nevşehir’e hizmet heyecanını hiçbir zaman kaybetmemesi ise Nevşehir’de taraflı tarafsız tüm siyasilerin takdirini kazanması da dikkatlerden kaçmadı.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den yeniden milletvekili adayı gösterilen Gizligider özellikle Nevşehir’e bağlı köylerde, beldelerde büyük bir sevinç ile karşılandı.
Nevşehir Merkez ilçeye bağlı bulunan köylerde görüşlerini almış olduğumuz vatandaşlar ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider bizlere her zaman destek oldu. Ne zaman Nevşehir’e gelse muhakkak bizleri ziyarete gelir ve burada bizlerin sıkıntılarını dinlerdi. İlk kez bir milletvekili bizlerle sadece seçimden seçime değil her fırsatta bizlerin sıkıntılarını dinledi, sorunlarımızı çözmek için elinden geleni yaptı. Ayrıca biz ne zaman milletvekilimizi aramış olsak kesinlikle bizlere cevap vermemezlik yapmazdı. Toplantılar da olduğu zamanlarda bile toplantısı sona erdiği zaman bile bizlere kesinlikle dönüş yapar ve en ufak sorunumuzda bizlerin yanında olması bizleri mutlu etti. Bizler inanıyoruz ki AK Parti Nevşehir’de yeniden üç milletvekilini kazanacak ve inanıyoruz ki hizmetlerin üstüne hizmet gelecektir. Nevşehir’in Gizligider ile daha gidecek çok yolu var diye görüş belirttiler.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.