Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in Tarihine Işık Tutacak Yayın: Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2015 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in Tarihine Işık Tutacak Yayın: Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla ‘Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu’ adlı kitap yayınlandı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlyas Gökhan’ın editörlüğünde 18 tarihçinin kaleme aldığı ve 16 kitap bölümünden oluşan ‘Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu’ adlı eser yayınlandı.  Kitap, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın takdim yazısı ile başlıyor. Nevşehir ve günümüzde Nevşehir’e bağlı ilçelerin pek çok açıdan tarihi süreç içindeki değişim ve dönüşümünü ihtiva eden bilgilerin yer aldığı ‘Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu’ adlı eser, bundan önceki çalışmalara katkı sağlayacağı gibi bundan sonra yapılacak çalışmalara da yol gösterici olacak.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla ‘Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu’ adlı kitap yayınlandı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlyas Gökhan’ın editörlüğünde 18 tarihçinin kaleme aldığı ve 16 kitap bölümünden oluşan ‘Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu’ adlı eser yayınlandı.  Kitap, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın takdim yazısı ile başlıyor.
Nevşehir ve günümüzde Nevşehir’e bağlı ilçelerin pek çok açıdan tarihi süreç içindeki değişim ve dönüşümünü ihtiva eden bilgilerin yer aldığı ‘Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu’ adlı eser, bundan önceki çalışmalara katkı sağlayacağı gibi bundan sonra yapılacak çalışmalara da yol gösterici olacak.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.