MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Sağlıkta Kripto FETÖ'cüleri Kimler Koruyor ?

SAĞLIK 25.10.2016 - 22:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Sağlıkta Kripto FETÖ'cüleri Kimler Koruyor ?

Nevşehir Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında gözaltına alınması özellikle Nevşehir’de özellikle sadece bir haber sitesinde ön plana çıkartılmıştı.
Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Sağlık özel dosyamızı açmaya devam ediyoruz.     Nevşehir Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında gözaltına alınması özellikle Nevşehir’de özellikle sadece bir haber sitesinde ön plana çıkartılmıştı.     Nevşehir Yerel Medyada iftira atıldı diye bangır  bangır bağıranlar kimlerden ve neden korktularda bu atıldı dedikleri iftiraları o yüksek dağları biz yarattık havasındaki medya mensupları hiç araştırmadılar. Sadece Haber yaptılar.     Lale Haber olarak sağlık çalışanları arasında konuşulan bazı iddia ve soruları sizlerle paylaşmak istiyoruz.   Bu konuda yetkililer nasıl bir yol izleyecek ?  Gerçekten FETÖ kriptoları halen Nevşehir’de saklanıyor mu birileri tarafından korunuyor mu ? Kapadokya Türkiyenin tam ortası olunca FETÖ'nün de karargahlarından biri mi ?    İŞTE O CEVABI VERİLMESİ GEREKEN SORULAR     Sağlıktaki yöneticiler içinde sadece Halk Sağlığı müdürü Mahmut Aydın mı FETO’ya bulaşmıştı?   Yoksa o FETO ile bağlantılı diğer sağlık yöneticileri unutturmak için ön plana çıkartıldı?   Eski Halk Sağlığı müdürü Mahmut Aydın’in mazlumluğunu bahane ederek diğer yöneticilerin de temiz olduğunu varsayıma ulaşmak için mi kullanıldı?   Vatandaş soruyor: eğer bu yoksalar doğruysa bu oyunun arkasında kimler saklandı? Kimler bu oyunu tezgâhladı? Bu oyunda kimler kurtarılmaya çalışıldı? Hangi medya nasıl bu oyuna alet edildi? Bu medya bilerek yoksa bilmeden bu oyuna alet oldu?   Sağlık yöneticilerinde FETO’nun yurtdışı gezilerinde kimler katildi? Bu gezileri kimler organize etti? Bu kişilerle ilgili ne yapıldı? Nevşehir’de FETO’nun organize ettiği hafta sonu yemekleri, toplantıları, sabah kahvaltıları, piknikleri kimler düzenledi? Bu organizatörlere ne oldu? Bunlara kimler katildi? Sağlık yöneticilerinden var mıydı? Varsa bunlara ne oldu? Görevlerine devam ediyorlar mı?   Görevden alınan kişileri kurtarmaya çalışanlar oldu mu? Bunlar gerçekten suçsuz muydu?  Yoksa ucu birilerine gitmemesi için bunlar kurtarıldı?   Biriktirdiği parayı faizsiz bankada yatırmak için Bank Asya’ya para yatırmış olan, eşinin yakının parasını bu bankaya yatırdı diye, görevden alınan, ceza evine atılan kişiler varken, Bank Asya’yı kurtarmak için yüksek miktar bu bankaya para yatıranlar görevine geri gelip işlerine devam etti mi ?  ettiyse bunları kim görevlerine geri getirerek bunları kurtardı? Bunların arkasında kimler var?  Acaba bunları kurtarmak için mi yapıldı? yoksa başkalarını kurtarmak için yapıldı?     Nevşehir Adliyesinde halen FETÖ artıkları varda Nevşehir ilinde bu işler göstermelik mi yapılıyor ?  Oyun içinde oyun mu var ?   Nevşehir'in Hangi Özel Hastanesinde FETÖ'cü ünlü Doktor Kendini Saklıyor ? Sağlıkta FETÖ haberlerimiz devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin. 
Nevşehir Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında gözaltına alınması özellikle Nevşehir’de özellikle sadece bir haber sitesinde ön plana çıkartılmıştı.

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Sağlık özel dosyamızı açmaya devam ediyoruz.

 

 

Nevşehir Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında gözaltına alınması özellikle Nevşehir’de özellikle sadece bir haber sitesinde ön plana çıkartılmıştı.

 

 

Nevşehir Yerel Medyada iftira atıldı diye bangır  bangır bağıranlar kimlerden ve neden korktularda bu atıldı dedikleri iftiraları o yüksek dağları biz yarattık havasındaki medya mensupları hiç araştırmadılar. Sadece Haber yaptılar.

 

 

Lale Haber olarak sağlık çalışanları arasında konuşulan bazı iddia ve soruları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

 

Bu konuda yetkililer nasıl bir yol izleyecek ?  Gerçekten FETÖ kriptoları halen Nevşehir’de saklanıyor mu birileri tarafından korunuyor mu ? Kapadokya Türkiyenin tam ortası olunca FETÖ'nün de karargahlarından biri mi ? 

 

İŞTE O CEVABI VERİLMESİ GEREKEN SORULAR

 

 

Sağlıktaki yöneticiler içinde sadece Halk Sağlığı müdürü Mahmut Aydın mı FETO’ya bulaşmıştı?

 

Yoksa o FETO ile bağlantılı diğer sağlık yöneticileri unutturmak için ön plana çıkartıldı?

 

Eski Halk Sağlığı müdürü Mahmut Aydın’in mazlumluğunu bahane ederek diğer yöneticilerin de temiz olduğunu varsayıma ulaşmak için mi kullanıldı?

 

Vatandaş soruyor: eğer bu yoksalar doğruysa bu oyunun arkasında kimler saklandı? Kimler bu oyunu tezgâhladı? Bu oyunda kimler kurtarılmaya çalışıldı? Hangi medya nasıl bu oyuna alet edildi? Bu medya bilerek yoksa bilmeden bu oyuna alet oldu?

 

Sağlık yöneticilerinde FETO’nun yurtdışı gezilerinde kimler katildi? Bu gezileri kimler organize etti? Bu kişilerle ilgili ne yapıldı?

Nevşehir’de FETO’nun organize ettiği hafta sonu yemekleri, toplantıları, sabah kahvaltıları, piknikleri kimler düzenledi? Bu organizatörlere ne oldu? Bunlara kimler katildi? Sağlık yöneticilerinden var mıydı? Varsa bunlara ne oldu? Görevlerine devam ediyorlar mı?

 

Görevden alınan kişileri kurtarmaya çalışanlar oldu mu? Bunlar gerçekten suçsuz muydu?  Yoksa ucu birilerine gitmemesi için bunlar kurtarıldı?

 

Biriktirdiği parayı faizsiz bankada yatırmak için Bank Asya’ya para yatırmış olan, eşinin yakının parasını bu bankaya yatırdı diye, görevden alınan, ceza evine atılan kişiler varken, Bank Asya’yı kurtarmak için yüksek miktar bu bankaya para yatıranlar görevine geri gelip işlerine devam etti mi ?  ettiyse bunları kim görevlerine geri getirerek bunları kurtardı? Bunların arkasında kimler var?  Acaba bunları kurtarmak için mi yapıldı? yoksa başkalarını kurtarmak için yapıldı?

 

 

Nevşehir Adliyesinde halen FETÖ artıkları varda Nevşehir ilinde bu işler göstermelik mi yapılıyor ?  Oyun içinde oyun mu var ?

 

Nevşehir'in Hangi Özel Hastanesinde FETÖ'cü ünlü Doktor Kendini Saklıyor ? Sağlıkta FETÖ haberlerimiz devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.