Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Şampiyonu Özel Kardelen Koleji

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2014 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Şampiyonu Özel Kardelen Koleji

Geçtiğimiz gün Damat İbrahim Paşa spor salonunda final müsabakasında rakibini rakibini mağlup ederek Nevşehir Şampiyonu olan Özel Kardelen Koleji Nevşehir'i Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil edecek. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada basketbol takımını ve maç boyunca basketbol takımını destekleyen tüm öğrencilere ve velilere teşekkür etti. Kaplan açıklamasında şunları kaydetti.   ''Nevşehir Özel Kardelen Koleji olarak kutlamış olduğumuz 20. yılımız da Genç Erkekler Basketbol takımımız Nevşehir Şampiyonu olarak bizleri son derece mutlu etmiştir. Geçtiğimiz gün oynanan final maçında rakibine karşı maçın başından sonuna kadar üstün oynayan basketbol takımımızı elde etmiş olduğu Nevşehir şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Yine aynı şekilde basketbol takımımızı maçın başından sonuna kadar gayet centilmen tezahüratları ile takımlarını destekleyen ve hiç bir taşkınlık yaratmadan şampiyonluğu kutlayan tüm taraftar öğrencilerimize teşekkür ediyorum. tüm bunların yanı sıra okulumuz öğretmenlerinin de öğrencilerimize vermiş olduğu eğitimden dolayı da tüm öğretmen arkadaşlarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum. Özel Kardelen Koleji olarak her zaman sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğu inancını savunan eğitim kurumu olarak Nevşehir Şampiyonu Basketbol takımımızı bir kez daha kutluyorum''diye konuştu.   Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan son olarak Kardelen Koleji Basketbol antrenörleri Erdoğan Kılıç, Bentürk Demir, Mehmet Durusu ve Erkan Karaşahin'i basketbol takımımızı Nevşehir Şampiyonu yaptıkları için teşekkür ederim dedi. 
Geçtiğimiz gün Damat İbrahim Paşa spor salonunda final müsabakasında rakibini rakibini mağlup ederek Nevşehir Şampiyonu olan Özel Kardelen Koleji Nevşehir'i Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil edecek. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada basketbol takımını ve maç boyunca basketbol takımını destekleyen tüm öğrencilere ve velilere teşekkür etti. Kaplan açıklamasında şunları kaydetti.
 
''Nevşehir Özel Kardelen Koleji olarak kutlamış olduğumuz 20. yılımız da Genç Erkekler Basketbol takımımız Nevşehir Şampiyonu olarak bizleri son derece mutlu etmiştir. Geçtiğimiz gün oynanan final maçında rakibine karşı maçın başından sonuna kadar üstün oynayan basketbol takımımızı elde etmiş olduğu Nevşehir şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Yine aynı şekilde basketbol takımımızı maçın başından sonuna kadar gayet centilmen tezahüratları ile takımlarını destekleyen ve hiç bir taşkınlık yaratmadan şampiyonluğu kutlayan tüm taraftar öğrencilerimize teşekkür ediyorum. tüm bunların yanı sıra okulumuz öğretmenlerinin de öğrencilerimize vermiş olduğu eğitimden dolayı da tüm öğretmen arkadaşlarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum. Özel Kardelen Koleji olarak her zaman sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğu inancını savunan eğitim kurumu olarak Nevşehir Şampiyonu Basketbol takımımızı bir kez daha kutluyorum''diye konuştu.
 
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan son olarak Kardelen Koleji Basketbol antrenörleri Erdoğan Kılıç, Bentürk Demir, Mehmet Durusu ve Erkan Karaşahin'i basketbol takımımızı Nevşehir Şampiyonu yaptıkları için teşekkür ederim dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.