Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Sanayi esnafından Rasim Arı'ya tam destek

SİYASET 24.03.2019 - 19:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Sanayi esnafından Rasim Arı'ya tam destek

Nevşehir Sanayi esnafı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'yı bağrına bastı.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı beraberinde AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Yeni Sanayi ve Metal İş Sanayi Sitesinde sanayici esnafları ile bir araya geldiler.   Sanayi Sitesi Esnafından Rasim Arı’ya tam destek..! Dün gün boyunca Nevşehir'de Sanayi Sitesi Esnafını tek tek ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, gittiği her işyerinde ilgi gördü. Tatlı ikram edip Çay söyleyen esnaf Başkan adayı Rasim Arı'ya sorunlarını anlattı.  Sanayi ziyaretlerinde büyük moral bulan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: "​​​​​​​‪Nevşehir sanayimizin kadim esnafları, ustaları, kalfaları ve çıraklarıyla beraber "Modern Yeni Sanayi Sitesi" Projemizi konuştuk. Hiç merak etmeyin çoğu gitti azı kaldı. Her Şey güzel olacak" dedi.    Nevşehir sanayisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Rasim Arı, yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek, "Canı gönülden inanıyorum ki, bu teveccüh 31 Mart'ta sandığa yansıyacak ve rekor bir oyla seçimlerin kazananı Nevşehir olacak inşallah" dedi. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Rasim Arı'nın ekibine de esnaftan büyük destek var. Rasim Arı’nın kurduğu ekibi beklenen en iyi a takımı olarak yorumladı. Bir Başkanın başarılı olması için ekibinin de işin ehli kişilerden oluşması, mücadeleci ruha ve Başkanla aynı sinerjiyi oluşturacak hıza sahip olması gerekli kanaatinde olan sanayi esnafı, “Rasim Başkanı ekibi de yalnız bırakmıyor. Bütün Meclis Üyesi adayları da yanında. Hep birlikte geziyorlar.  Başarı hep beraber, bir olunca gelir” yorumunda bulundu.
Nevşehir Sanayi esnafı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'yı bağrına bastı.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı beraberinde AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Yeni Sanayi ve Metal İş Sanayi Sitesinde sanayici esnafları ile bir araya geldiler.
 


Sanayi Sitesi Esnafından Rasim Arı’ya tam destek..!

Dün gün boyunca Nevşehir'de Sanayi Sitesi Esnafını tek tek ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, gittiği her işyerinde ilgi gördü. Tatlı ikram edip Çay söyleyen esnaf Başkan adayı Rasim Arı'ya sorunlarını anlattı. 



Sanayi ziyaretlerinde büyük moral bulan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: "​​​​​​​‪Nevşehir sanayimizin kadim esnafları, ustaları, kalfaları ve çıraklarıyla beraber "Modern Yeni Sanayi Sitesi" Projemizi konuştuk. Hiç merak etmeyin çoğu gitti azı kaldı. Her Şey güzel olacak" dedi. 
 


Nevşehir sanayisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Rasim Arı, yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek, "Canı gönülden inanıyorum ki, bu teveccüh 31 Mart'ta sandığa yansıyacak ve rekor bir oyla seçimlerin kazananı Nevşehir olacak inşallah" dedi.



31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Rasim Arı'nın ekibine de esnaftan büyük destek var. Rasim Arı’nın kurduğu ekibi beklenen en iyi a takımı olarak yorumladı. Bir Başkanın başarılı olması için ekibinin de işin ehli kişilerden oluşması, mücadeleci ruha ve Başkanla aynı sinerjiyi oluşturacak hıza sahip olması gerekli kanaatinde olan sanayi esnafı, “Rasim Başkanı ekibi de yalnız bırakmıyor. Bütün Meclis Üyesi adayları da yanında. Hep birlikte geziyorlar.  Başarı hep beraber, bir olunca gelir” yorumunda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.