Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

GÜNCEL 07.01.2018 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Sarıkamış Hareketi’nin 103.yıldönümü nedeniyle yürüyüş yapıldı.
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü komplekslerinden başlayan yürüyüş Şehitler Parkında sona erdi. Düzenlenen yürüyüşe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve sporcular katıldı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Sarıkamış Harekatı'nın 103. yıl dönümünde Sarıkamış’ta şehadete yürüyen kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi minnetle, saygıyla, duayla yâd ettik. Her daim her şartta Güçlü Türkiye yolunda milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi. 
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Sarıkamış Hareketi’nin 103.yıldönümü nedeniyle yürüyüş yapıldı.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü komplekslerinden başlayan yürüyüş Şehitler Parkında sona erdi. Düzenlenen yürüyüşe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve sporcular katıldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Sarıkamış Harekatı'nın 103. yıl dönümünde Sarıkamış’ta şehadete yürüyen kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi minnetle, saygıyla, duayla yâd ettik. Her daim her şartta Güçlü Türkiye yolunda milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.