Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı İçin Ön Kayıtlara Başlıyor!

EĞİTİM 05.06.2017 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı İçin Ön Kayıtlara Başlıyor!

2016-2017 Eğitim - öğretim yılında açılan Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi 2017-2018 Öğretim yılı ön kayıtlarına başlamıştır.
2016-2017 Eğitim - öğretim yılında açılan Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi 2017-2018 Öğretim yılı ön kayıtlarına başlamıştır.   Ön kayıtlar 23 Haziran’a kadar devam edecektir. Ön kayıtlar bizzat veli eşliğinde okula gelinip yapılabileceği gibi posta yoluyla da yapılabilecektir. Postadaki gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.   Ön Kayıt Başvuru Şartları ve Okul Kontenjan Durumu Bu sınava 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 8. sınıfı bitiren (İmam Hatip Ortaokulları ve 9. sınıfta sınıf tekrarı yapan öğrenciler de dahil olmak üzere ) ortaokul öğrencileri başvuruda bulunabileceklerdir.   Öğrenciler “Müzik” ve “Resim” bölümlerinden yalnızca birine kayıt olmak için başvuruda bulunabileceklerdir. Bölümler 30 mevcutlu birer şubeden oluşmaktadır. Yetenek Sınavının Detayları Yetenek sınavları, ön kayıt sonrasında, 3-7 Temmuz 2017 tarihleri arasında, oluşturulacak komisyonlar marifetiyle tek aşamalı olarak okul binasında yapılacaktır.   Yetenek sınavında 50 puandan aşağı puana sahip öğrenciler başarısız sayılıp değerlendirmeye alınmayacaktır. Yetenek sınavında 50 puan ve üzeri alan öğrencilerin yetenek sınavı puanının 70’i ile ortaöğretime geçiş puanının 30’u (yüzlük sisteme dönüştürülerek) alınarak 100 tam puan üzerinden değerlendirme yapılarak başarı sıralaması belirlenecektir. Sonuçların Duyurulması Yetenek sınavı sonucunda kesin kayıt hakkını kazanan öğrenciler sınavın yapıldığı günün mesai bitimi sonrası, asil ve yedek liste olarak okuldan ve okul internet sayfasından öğrencilere duyurulacaktır.   Kayıt Öğrencilerin kayıtları 10-14 Temmuz 2017 tarihleri arasında e-Okul sistemi üzerinden yapılacaktır. Açık Kontenjan Kayıtlar sonucunda açık kontenjan bulunması durumunda ; yedek listeden puan sırasına göre açık kontenjan kadar kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlar tespit edilerek 17 Temmuz 2017 tarihinde okulda ve okulun internet sayfasında ilan edilerek ayrıca öğrenci velilerine bildirilecektir. Önemli Not : Bu okullara kayıt yaptıranlardan; tercihleri doğrultusunda farklı bir tür okula yerleşen öğrenciler, Güzel Sanatlar Lisesi, Spor Lisesi ile Klasik Sanatlar ve Musiki ,Görsel Sanatlar ve Spor programı/projesi uygulayan Anadolu İmam Hatip Liselerindeki kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.   ÖN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN İSTENEN BELGELER 1- Not durumu belgesi (Ek 1) ( Öğrenim gördüğü 8.sınıfı okuduğu okuldan alınacaktır.) 2- Başvuru dilekçesi (Ek 3) (Okulda doldurulabilir veya İnternet sitemizden indirilebilir ) 3- 1 adet fotoğraf ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi   Okul Adresi: Nevşehir 2000 Evler Toki Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi (Toki Kız Meslek Lisesi 3.Kat) Okul Telefon 0 384 215 4605 Web Adres: http://nevsehirguzelsanatlar.meb.k12.tr
2016-2017 Eğitim - öğretim yılında açılan Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi 2017-2018 Öğretim yılı ön kayıtlarına başlamıştır.

2016-2017 Eğitim - öğretim yılında açılan Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi 2017-2018 Öğretim yılı ön kayıtlarına başlamıştır.

 

Ön kayıtlar 23 Haziran’a kadar devam edecektir. Ön kayıtlar bizzat veli eşliğinde okula gelinip yapılabileceği gibi posta yoluyla da yapılabilecektir. Postadaki gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

Ön Kayıt Başvuru Şartları ve Okul Kontenjan Durumu Bu sınava 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 8. sınıfı bitiren (İmam Hatip Ortaokulları ve 9. sınıfta sınıf tekrarı yapan öğrenciler de dahil olmak üzere ) ortaokul öğrencileri başvuruda bulunabileceklerdir.

 

Öğrenciler “Müzik” ve “Resim” bölümlerinden yalnızca birine kayıt olmak için başvuruda bulunabileceklerdir. Bölümler 30 mevcutlu birer şubeden oluşmaktadır. Yetenek Sınavının Detayları Yetenek sınavları, ön kayıt sonrasında, 3-7 Temmuz 2017 tarihleri arasında, oluşturulacak komisyonlar marifetiyle tek aşamalı olarak okul binasında yapılacaktır.

 

Yetenek sınavında 50 puandan aşağı puana sahip öğrenciler başarısız sayılıp değerlendirmeye alınmayacaktır. Yetenek sınavında 50 puan ve üzeri alan öğrencilerin yetenek sınavı puanının 70’i ile ortaöğretime geçiş puanının 30’u (yüzlük sisteme dönüştürülerek) alınarak 100 tam puan üzerinden değerlendirme yapılarak başarı sıralaması belirlenecektir. Sonuçların Duyurulması Yetenek sınavı sonucunda kesin kayıt hakkını kazanan öğrenciler sınavın yapıldığı günün mesai bitimi sonrası, asil ve yedek liste olarak okuldan ve okul internet sayfasından öğrencilere duyurulacaktır.

 

Kayıt Öğrencilerin kayıtları 10-14 Temmuz 2017 tarihleri arasında e-Okul sistemi üzerinden yapılacaktır. Açık Kontenjan Kayıtlar sonucunda açık kontenjan bulunması durumunda ; yedek listeden puan sırasına göre açık kontenjan kadar kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlar tespit edilerek 17 Temmuz 2017 tarihinde okulda ve okulun internet sayfasında ilan edilerek ayrıca öğrenci velilerine bildirilecektir. Önemli Not : Bu okullara kayıt yaptıranlardan; tercihleri doğrultusunda farklı bir tür okula yerleşen öğrenciler, Güzel Sanatlar Lisesi, Spor Lisesi ile Klasik Sanatlar ve Musiki ,Görsel Sanatlar ve Spor programı/projesi uygulayan Anadolu İmam Hatip Liselerindeki kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

 

ÖN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Not durumu belgesi (Ek 1) ( Öğrenim gördüğü 8.sınıfı okuduğu okuldan alınacaktır.)

2- Başvuru dilekçesi (Ek 3) (Okulda doldurulabilir veya İnternet sitemizden indirilebilir )

3- 1 adet fotoğraf ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

 

Okul Adresi: Nevşehir 2000 Evler Toki Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi (Toki Kız Meslek Lisesi 3.Kat) Okul Telefon 0 384 215 4605

Web Adres: http://nevsehirguzelsanatlar.meb.k12.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.