Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir SP Kadın Kollarından İsrail Mallarını Boykot Çağrısı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2014 - 18:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir SP Kadın Kollarından İsrail Mallarını Boykot Çağrısı

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi düzenlediği basın toplantısında tüm halkımızı İsrail Mallarını boykot etmeye çağırdı. Siyonizm’in sözde kınamalardan ve açıklamalardan ziyade yaptırımdan anladığını ve İsrail mallarını boykot ederek Mescid-i Aksa saldırısına cevap verilebileceğini belirten Saadet Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, İslam coğrafyasındaki bitmeyen kan ve gözyaşının en önemli sebebinin, Müslümanların maalesef ümmet bilincinde olmamaları olduğunu da söyledi. Selvi, “1967’den beri ilk kez Mescidi Aksa’ya, üstelik postalları ile giren işgalci İsrail’in bu saygısızlığı asla kabul edilemez. İsrail’in bu alçak tavrını lanetliyor, bu alçaklık karşısında gereken tepki ve kararlılığı koymayan Uluslar arası kamuoyunu da kınıyoruz. Bu son saldırı bir kez daha göstermiştir ki, İsrail konusunda söz biteli çok olmuştur. Artık lafla peynir gemisi yürümüyor. İsrail sözden değil güçten anlar. Tam tersine cılız açıklamalar, sözde kınamalar, bugünde Mescidi Aksa baskınında da görüldüğü üzere İsrail’i daha fazla cesaretlendirip, daha fazla pervasızlaştırıyor.  Filistin konunda Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa konusunda Filistinliler değil, bütün İslam dünyası imtihandan geçmektedir. İsrail karşısında ortaya koydukları duyarsızlığın hesabını ne ümmet önünde ne de tarih önünde veremeyeceklerdir. Tarih boyunca İslam’ın bayraktarlığını yapmış bir milletin evladı olarak için kan ağlamaktadır. İslam coğrafyasındaki bitmeyen kan ve gözyaşının en önemli sebebi, Müslümanların maalesef ümmet bilincinde olmamalarıdır. Ümmet olmak için, fikirde birlik, Söylemde birlik, eylemde birlik lazımdır. Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi, Mescid-i Aksa da bizimdir. Halkın malı değil, ümmetin ortak değerleridir. Kabe’de bizim, Mescid-i Aksa’da bizimdir. Kudüs Filistin’in derdi ise en az onun kadar bizim derdimizdir. Müslümanların derdidir. Ey bu milletin evlatları elbette yapacaklarımız var.           Tüm yazar ve çizerler bu konuyu sürekli işlemeli, bir bilinç oluşturulmalı.           Siyasiler olarak konuyu ulusal ve uluslar arası her platformda işlemeliyiz.         Her birimiz fert olarak İsrail mallarına ekonomik ambargo uygulamalıyız. Çünkü; Siyonizm sadece yaptırımdan anlar. Bunun için tüm kardeşlerimizi İsrail Mallarını Boykot etmeye çağırıyoruz. Bu şanlı milletin evladı olarak yapacaklarımız neticeyi belirleyecektir. Aynı gaye etrafında birleştiğimizde çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Herkes bilmelidir ki, Ne Kudüs’ten, Ne Mescidi Aksa’dan Vazgeçeriz” açıklamalarında bulundu. 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi düzenlediği basın toplantısında tüm halkımızı İsrail Mallarını boykot etmeye çağırdı.

Siyonizm’in sözde kınamalardan ve açıklamalardan ziyade yaptırımdan anladığını ve İsrail mallarını boykot ederek Mescid-i Aksa saldırısına cevap verilebileceğini belirten Saadet Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, İslam coğrafyasındaki bitmeyen kan ve gözyaşının en önemli sebebinin, Müslümanların maalesef ümmet bilincinde olmamaları olduğunu da söyledi.

Selvi, “1967’den beri ilk kez Mescidi Aksa’ya, üstelik postalları ile giren işgalci İsrail’in bu saygısızlığı asla kabul edilemez. İsrail’in bu alçak tavrını lanetliyor, bu alçaklık karşısında gereken tepki ve kararlılığı koymayan Uluslar arası kamuoyunu da kınıyoruz. Bu son saldırı bir kez daha göstermiştir ki, İsrail konusunda söz biteli çok olmuştur. Artık lafla peynir gemisi yürümüyor. İsrail sözden değil güçten anlar. Tam tersine cılız açıklamalar, sözde kınamalar, bugünde Mescidi Aksa baskınında da görüldüğü üzere İsrail’i daha fazla cesaretlendirip, daha fazla pervasızlaştırıyor.  Filistin konunda Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa konusunda Filistinliler değil, bütün İslam dünyası imtihandan geçmektedir. İsrail karşısında ortaya koydukları duyarsızlığın hesabını ne ümmet önünde ne de tarih önünde veremeyeceklerdir. Tarih boyunca İslam’ın bayraktarlığını yapmış bir milletin evladı olarak için kan ağlamaktadır. İslam coğrafyasındaki bitmeyen kan ve gözyaşının en önemli sebebi, Müslümanların maalesef ümmet bilincinde olmamalarıdır. Ümmet olmak için, fikirde birlik, Söylemde birlik, eylemde birlik lazımdır. Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi, Mescid-i Aksa da bizimdir. Halkın malı değil, ümmetin ortak değerleridir. Kabe’de bizim, Mescid-i Aksa’da bizimdir. Kudüs Filistin’in derdi ise en az onun kadar bizim derdimizdir. Müslümanların derdidir. Ey bu milletin evlatları elbette yapacaklarımız var.

          Tüm yazar ve çizerler bu konuyu sürekli işlemeli, bir bilinç oluşturulmalı.

          Siyasiler olarak konuyu ulusal ve uluslar arası her platformda işlemeliyiz.

        Her birimiz fert olarak İsrail mallarına ekonomik ambargo uygulamalıyız.

Çünkü; Siyonizm sadece yaptırımdan anlar. Bunun için tüm kardeşlerimizi İsrail Mallarını Boykot etmeye çağırıyoruz. Bu şanlı milletin evladı olarak yapacaklarımız neticeyi belirleyecektir. Aynı gaye etrafında birleştiğimizde çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Herkes bilmelidir ki, Ne Kudüs’ten, Ne Mescidi Aksa’dan Vazgeçeriz” açıklamalarında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.