Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir spor: 5 Talas Belediye spor: 2

SPOR 11.12.2016 - 15:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir spor: 5 Talas Belediye spor: 2

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda Talas Belediye sporu 5-2 mağlup ederek ligde yükselişine devam etti.
  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda Talas Belediye sporu 5-2 mağlup ederek ligde yükselişine devam etti.   Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlık temsilcimiz Nevşehir spor Kayseri deplasmanında karşılaşmış olduğu Talas Belediye sporu 5-2 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz Nevşehir spor maçın henüz 2.dakikasında Aydın Kuzu’nun kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Maçta etkili olan Nevşehir spor ikinci gol için yüklenirken zaman zaman kalesinde tehlikeli ataklar ile karşılıyor. Maçta 36.dakikasında Nevşehir spor Aydın Kuzu bir kez daha sahneye çıkıyor kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydediyor. Bu dakikadan sonra Talas Belediye sporlu futbolcular gol için yükleniyor. Maçın 42.dakikasında ev sahibi ekip Serkan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1’e getiriyor ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.   Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Nevşehir spor 56.dakikada penaltı kazanıyor. Penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Aydın Kuzu kendisinin ve Nevşehir sporun 3.golünü kaydediyor. Nevşehir spor ikinci yarıda etkili oyununu sürdürürken maçın 71.dakikasında Wetson’un kaydettiği gol ile aradaki farkı 3’e çıkartan Nevşehir spor maçta rahatlıyor. Maçın 76.dakikasında ise Talas Belediye spor Hakan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 4-2’ye getiren golü kaydediyor.   Maçın son dakikaları karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın 87.dakikasında Nevşehir spor bir kez daha penaltı kazanıyor. Penaltı atışını kullanmak üzere topun başına Eyüp geçiyor ve maçta durumu 5-2’ye getiren golü kaydediyor. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Nevşehir spor deplasmandan 3 puan ile dönüyor.   Bu sonucun ardından Nevşehir spor ligde puanını 21’e çıkartarak grupta dördüncü sıraya yükseldi. 
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda Talas Belediye sporu 5-2 mağlup ederek ligde yükselişine devam etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda Talas Belediye sporu 5-2 mağlup ederek ligde yükselişine devam etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlık temsilcimiz Nevşehir spor Kayseri deplasmanında karşılaşmış olduğu Talas Belediye sporu 5-2 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz Nevşehir spor maçın henüz 2.dakikasında Aydın Kuzu’nun kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Maçta etkili olan Nevşehir spor ikinci gol için yüklenirken zaman zaman kalesinde tehlikeli ataklar ile karşılıyor. Maçta 36.dakikasında Nevşehir spor Aydın Kuzu bir kez daha sahneye çıkıyor kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydediyor. Bu dakikadan sonra Talas Belediye sporlu futbolcular gol için yükleniyor. Maçın 42.dakikasında ev sahibi ekip Serkan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1’e getiriyor ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Nevşehir spor 56.dakikada penaltı kazanıyor. Penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Aydın Kuzu kendisinin ve Nevşehir sporun 3.golünü kaydediyor. Nevşehir spor ikinci yarıda etkili oyununu sürdürürken maçın 71.dakikasında Wetson’un kaydettiği gol ile aradaki farkı 3’e çıkartan Nevşehir spor maçta rahatlıyor. Maçın 76.dakikasında ise Talas Belediye spor Hakan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 4-2’ye getiren golü kaydediyor.

 

Maçın son dakikaları karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın 87.dakikasında Nevşehir spor bir kez daha penaltı kazanıyor. Penaltı atışını kullanmak üzere topun başına Eyüp geçiyor ve maçta durumu 5-2’ye getiren golü kaydediyor. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Nevşehir spor deplasmandan 3 puan ile dönüyor.

 

Bu sonucun ardından Nevşehir spor ligde puanını 21’e çıkartarak grupta dördüncü sıraya yükseldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.