Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor, Anıl Bircan İle Yolları Ayırdı

SPOR 15.09.2016 - 17:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor, Anıl Bircan İle Yolları Ayırdı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimizi Nevşehir Spor, Anıl Bircan ile yollarını ayırdı.
  Bölgesel Amatör Lig temsilcimizi Nevşehir Spor, Anıl Bircan ile yollarını ayırdı.   Edinilen bilgilere göre Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor fotvet oyuncusu Anıl Bircan ile yollarını ayırdı. Nevşehir spor da hzırlık maçlarında bir tüslü istenilen futbolu sergilemeyen Anıl Bircan son kupa maçında da Aksaray Belediye spor karşılaşmasında ilk 18’lik kadroda kendisine yer bulamamıştı. Bugün yapılan görüşmeler sonrasında ise Anıl Bircan ile Nevşehir spor yollarını ayırdı. Nevşehir spordan önümüzde ki günlerde konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.   Nevşehir spor ile yollarını ayıran Anıl Bircan sezon öncesinde ilk olarak Gebze Belediye spor ile anlaşmış daha sonra ise Yozgat Spor ile anlaşarak taraftarları adeta şaşırtmıştı. Forvet oyuncusu Anıl Bircan’ın herkes Yozgat spor forması giyeceğini beklerken son anda yeniden Nevşehir spor ile anlaşmış gerek Gebze yönetiminden gerekse de Yozgat yönetiminden büyük tepkiler almıştı. 
Bölgesel Amatör Lig temsilcimizi Nevşehir Spor, Anıl Bircan ile yollarını ayırdı.

 

Bölgesel Amatör Lig temsilcimizi Nevşehir Spor, Anıl Bircan ile yollarını ayırdı.

 

Edinilen bilgilere göre Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor fotvet oyuncusu Anıl Bircan ile yollarını ayırdı. Nevşehir spor da hzırlık maçlarında bir tüslü istenilen futbolu sergilemeyen Anıl Bircan son kupa maçında da Aksaray Belediye spor karşılaşmasında ilk 18’lik kadroda kendisine yer bulamamıştı. Bugün yapılan görüşmeler sonrasında ise Anıl Bircan ile Nevşehir spor yollarını ayırdı. Nevşehir spordan önümüzde ki günlerde konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

Nevşehir spor ile yollarını ayıran Anıl Bircan sezon öncesinde ilk olarak Gebze Belediye spor ile anlaşmış daha sonra ise Yozgat Spor ile anlaşarak taraftarları adeta şaşırtmıştı. Forvet oyuncusu Anıl Bircan’ın herkes Yozgat spor forması giyeceğini beklerken son anda yeniden Nevşehir spor ile anlaşmış gerek Gebze yönetiminden gerekse de Yozgat yönetiminden büyük tepkiler almıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.