Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor Deplasmandan 1 Puan İle Döndü

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2015 - 16:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor Deplasmandan 1 Puan İle Döndü

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor Selçuklu Belediye spor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda karşılaşmış olduğu Selçuklu Belediye spor ile 1-1 berabere kalarak puanını 28’e yükseltti. Maçın ilk yarısında her iki tarafından karşılıklı golleri ile ilk devresi sona eren maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Nevşehir spor deplasmandan 1 puan ile döndü. Haftanın Sonuçları ise şu şekilde; Selçuklu Belediye: 1 Nevşehir spor: 1 Mersin MESKİ: 2 Karaman Belediye: 0 Toroslar: 0 Sarayönü: 0 Reyhanlı: 1 Kozan Belediye: 4 Ceyhan: 1 Akdeniz: 0 Akşehir: 1 Osmaniye: 0 Hadırlıgücü: 1 Dörtyol: 2   Bu sonuçların ardından grupta 59 puan ile Kozan Belediye spor liderliğine devam ederken temsilcimiz Nevşehir spor ise 28 puan ile 10. Sırada yer aldı.     Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  


Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor Selçuklu Belediye spor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda karşılaşmış olduğu Selçuklu Belediye spor ile 1-1 berabere kalarak puanını 28’e yükseltti. Maçın ilk yarısında her iki tarafından karşılıklı golleri ile ilk devresi sona eren maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Nevşehir spor deplasmandan 1 puan ile döndü.

Haftanın Sonuçları ise şu şekilde;

Selçuklu Belediye: 1 Nevşehir spor: 1

Mersin MESKİ: 2 Karaman Belediye: 0

Toroslar: 0 Sarayönü: 0

Reyhanlı: 1 Kozan Belediye: 4

Ceyhan: 1 Akdeniz: 0

Akşehir: 1 Osmaniye: 0

Hadırlıgücü: 1 Dörtyol: 2
 
Bu sonuçların ardından grupta 59 puan ile Kozan Belediye spor liderliğine devam ederken temsilcimiz Nevşehir spor ise 28 puan ile 10. Sırada yer aldı.
 

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.