Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor Kendi Evinde de Deplasmanda mı?

SPOR 26.09.2016 - 11:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor Kendi Evinde de Deplasmanda mı?

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor dün Yozgat Spora değil taraftara, emniyete ve hakeme yenildi.
  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor dün Yozgat Spora değil taraftara, emniyete ve hakeme yenildi.   Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor, Yozgat deplasmanında futboldan daha çok futbol terörü esmesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim Yozgat sporun sözde taraftar müsvetteleri takımlarını desteklemek yerine Nevşehir’den takımlarını desteklemek amacıyla Yozgat’a giden taraftarların otobüslerini taşlaması ve taraftarlara saldırmasına Yozgat emniyeti sadece seyretmek ile yetindi.   Yozgat’ta tribünlerde ki yerini alan kırmızı beyazlı Nevşehir sporumuzun taraftarlarını adeta hapseden Yozgat emniyeti Yozgat taraftarlarının tribünlere taş atmasın, küfürler etmesine de sadece seyirci kalırken emniyet kameraları Yozgat taraftarlarını kamera kaydına almak yerine sadece Nevşehir spor taraftarlarını kameraya kaydetmesi dikkatlerden kaçmadı. Maçın 90.dakikasında ise maçın orta hakemi Yozgat sporlu futbolcunun ceza sahası içinde topu eller uzaklaştırmasına da sadece seyretmesi ise büyük tepkilere neden oldu.   Şimdi Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de yetkililere soruyoruz !   Nevşehir spor taraftarlarını kendi evinde neden deplasmanda takımlarını destekler gibi destekletiyorsunuz?   Yozgat’ta ayrı Nevşehir’de neden ayrı uygulama yapılıyor?   Nevşehir emniyeti neden Nevşehir tribünlerini kamera kaydına alıyor da deplasman takım taraftarlarını kamera kaydı almıyor?   Nevşehir Spor taraftarlarını rakip takımı baskı altına almak için serbest bırakmanız gerekmez mi?
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor dün Yozgat Spora değil taraftara, emniyete ve hakeme yenildi.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor dün Yozgat Spora değil taraftara, emniyete ve hakeme yenildi.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor, Yozgat deplasmanında futboldan daha çok futbol terörü esmesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim Yozgat sporun sözde taraftar müsvetteleri takımlarını desteklemek yerine Nevşehir’den takımlarını desteklemek amacıyla Yozgat’a giden taraftarların otobüslerini taşlaması ve taraftarlara saldırmasına Yozgat emniyeti sadece seyretmek ile yetindi.

 

Yozgat’ta tribünlerde ki yerini alan kırmızı beyazlı Nevşehir sporumuzun taraftarlarını adeta hapseden Yozgat emniyeti Yozgat taraftarlarının tribünlere taş atmasın, küfürler etmesine de sadece seyirci kalırken emniyet kameraları Yozgat taraftarlarını kamera kaydına almak yerine sadece Nevşehir spor taraftarlarını kameraya kaydetmesi dikkatlerden kaçmadı. Maçın 90.dakikasında ise maçın orta hakemi Yozgat sporlu futbolcunun ceza sahası içinde topu eller uzaklaştırmasına da sadece seyretmesi ise büyük tepkilere neden oldu.

 

Şimdi Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de yetkililere soruyoruz !

 

Nevşehir spor taraftarlarını kendi evinde neden deplasmanda takımlarını destekler gibi destekletiyorsunuz?

 

Yozgat’ta ayrı Nevşehir’de neden ayrı uygulama yapılıyor?

 

Nevşehir emniyeti neden Nevşehir tribünlerini kamera kaydına alıyor da deplasman takım taraftarlarını kamera kaydı almıyor?

 

Nevşehir Spor taraftarlarını rakip takımı baskı altına almak için serbest bırakmanız gerekmez mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.